Haberler

Gaziantep'teki Trafik Kazası

Nizip'te, kamyonetin çarpması sonucu ağır yaralanan ilköğretim okulu öğrencisi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Nizip'te, kamyonetin çarpması sonucu ağır yaralanan ilköğretim okulu öğrencisi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Kazanın ardından ilk müdahalesi Nizip Devlet Hastanesinde yapılan ilköğretim 3. sınıf öğrencisi Nazlı Yıldız, sevk edildiği Gaziantep Çocuk Hastanesinde yaşamını yitirdi.

Yıldız, Hz. Ali Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Nizip Asri Mezarlığında toprağa verildi.

Cenazeye küçük kızın yakınları, öğretmenleri ve öğrenci arkadaşları katıldı.

-Arkadaşlarının gözyaşları-

Acı haberi alan Yılmaz Çetin Sözmen İlkokulu idarecileri, öğretmenleri ve Yıldız'ın sınıf arkadaşları üzüntü yaşadı. Nazlı'nın oturduğu sıraya çiçek bırakan arkadaşları, gözyaşlarına hakim olamadı.

Sınıf öğretmeni Ömer Çınar, Nazlı'nın çok hareketli ve yaşam dolu bir öğrenci olduğunu belirterek, "Çok üzgünüz. Dün bana 'öğretmenim kafanızda kuş var' dedi. Sonra gülümseyerek '1 Nisan şakası' olduğunu söyledi. Ama bugün Nazlı şakanın büyüğünü yaptı. Şimdi sırası boş ve ben onun öldüğüne inanamıyorum" diye konuştu.

Konuşmakta güçlük çeken sınıf arkadaşları ise Nazlı'yı çok sevdiklerini ve onu hiçbir zaman unutmayacaklarını söyledi.

Dün akşam, Müslüm K'nin kullandığı 27 BN 312 plakalı kamyonet, Gaziantep-Şanlıurfa karayolu ilçe girişinde yolun karşısına geçmeye çalışan Nazlı Yıldız'a çarpmıştı. Ağır yaralanan Yıldız, Nizip Devlet Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından Gaziantep'e sevk edilmişti.

Kaza sonrasında sürücü Müslüm K, gözaltına alınmıştı. - GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Gaziantep Nizip Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title