Haberler

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 9. Ramazan Şenlikleri

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, halkın Ramazan ayını dolu dolu yaşaması için çeşitli programlar düzenliyor.9.Ramazan Şenliklerinde her gece bir konser düzenlenecek.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, halkın Ramazan ayını dolu dolu yaşaması için çeşitli programlar düzenliyor. 9. Ramazan Şenliklerinde her gece bir konser düzenlenecek.

Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen şenliklerin bu yılki etkinlikleri 21 Temmuz Cumartesi günü TRT sanatçısı İhsan Güvenç konseriyle başlayacak. 100. Yıl Kültür Parkı Amfi Tiyatroda İhsan Güvenç sahne alırken, Masal Parkında Ruhnevaz Tasavvuf Grubu sahne alacak. Şenlikler boyunca her gece hem amfi tiyatro da hem de masal parkında etkinlikler sürecek. İhsan Güvenç konseriyle başlayacak Amfi Tiyatrodaki etkinliklerde sırasıyla Hasan Çoban, Zeynap Başkan, Fasıl Grubu Dilde Sefa, Şanlıurfa Belediyesi sıra gecesi, Ruhnevaz Tasavvuf Grubu, Mehmet Yakar, Engin Nurşani, Şahika, Fatih Zirek, Fasıl Grubu Dilde Sefa, Nurettin Rençber, Ruhnevaz Tasavvuf Grubu, Alleben Grubu Sıra Gecesi, Latif Doğan, Yağmur Ercan, Mehmet Kalkan, Ruhnevaz Tasavvuf Grubu, Haşıl Grubu -Sıra Gecesi, Ruhnevaz Tasavvuf Grubu, Kültür ve Turizm Bakanlığı Konya Türk Tasavvuf Müziği Topluluğu, Grup Laçin, Serap Altınok ve Ahmet Özkan konserleri düzenlenecek.

Masal Parkında, Ruhnevaz Tasavvuf Grubu konseriyle başlayacak olan etkinlikler kapsamında ise sırasıyla Dilde Sefa-Fasıl Grubu, Grup Şahane-Fasıl Grubu, Şanlıurfa Belediyesi- Sıra Gecesi, Fasıl sanatçısı Mehmet Çekem, Fasıl Grubu Anadolu'nun Aynası, Fasıl Grubu Şahane Grup, Haşıl Sıra Gecesi Grubu, Dilde Sefa-Fasıl Grubu, Mehmet Çekem, Şahsuvar Sıra Gecesi, Grup Şahane Fasıl Grubu, Mehmet Çekem, Dilde Sefa-Fasıl Grubu, Haşıl Grubu Sıra Gecesi, Ruhnevaz Fasıl Grubu, Mehmet Çekem, Alleben Grubu Sıra Gecesi, Anadolu'nun Aynası Fasıl Grubu, Dilde Sefa Fasıl Grubu, Mehmet Çekem, Mustafa Karadağlı-Sıra Gecesi, Ruhnevaz-Fasıl Grubu ve son güne yine Mehmet Çekem sahne alacak.

13 Ağustos günü bitecek olan şenliklerde; meddah, orta oyunu, gölge oyunu, tasavvuf müziği, sema töreni, fasıl dinletileri, sıra geceleri ve konserlerin yer alacağı duyuruldu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Çoban Şanlıurfa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title