Haberler

Gazeteci Aydın Ateş, Vefatının 8. Yılında Anılıyor

Ordu'da 20 Mart 2004 tarihinde amansız bir hastalıktan dolayı vefat eden tanınmış gazetecilerden Aydın Ateş, vefatının 8.yılında anılıyor.25 yıllık gazetecilik hayatında sırasıyla Tribün, Yeni Hamle ve Hürses gazetelerinde muhabirlik ve...

Ordu'da 20 Mart 2004 tarihinde amansız bir hastalıktan dolayı vefat eden tanınmış gazetecilerden Aydın Ateş, vefatının 8. yılında anılıyor.

25 yıllık gazetecilik hayatında sırasıyla Tribün, Yeni Hamle ve Hürses gazetelerinde muhabirlik ve yöneticilik görevlerinde bulunan, ayrıca yıllarca Milliyet, Sabah ve Anadolu Ajansı'nın Ordu temsilciliklerini yapan ve birçok gazetecinin yetişmesine ön ayak olan Aydın Ateş, merkez ilçeye bağlı Hürriyet köyündeki kabri başında ailesi, yakınları ve meslektaşları tarafından anıldı. Aydın Ateş, ailesinin evlerinde düzenlediği mevlit ile hayır dualarla yad edildi.

Ordu Radyo Televizyon Gazeteciler Derneği Başkanı Birol Yılmaz, Aydın Ateş'in Ordu basınına büyük emekler veren bir isim olduğunu belirtti. Yılmaz, "Kendisi Anadolu basınının tüm çilesini çekmiş, sıkıntılarına göğüs germiş bir arkadaşımızdı. Sevgili arkadaşımızı hayırla yad ediyor, Allah'tan rahmet diliyoruz" dedi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Anadolu Ajansı Aydın Ateş Milliyet Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title