Haberler

Gaptarım ve Gapfood Fuarlarının Ardından

4.Tarım, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı (GAPTARIM) ve 9.Gıda, Gıda Teknolojileri ve Ambalaj Fuarı'nı, 40 bin kişi ziyaret etti.

4. Tarım, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı (GAPTARIM) ve 9. Gıda, Gıda Teknolojileri ve Ambalaj Fuarı'nı, 40 bin kişi ziyaret etti.

Akort Fuarcılık'tan yapılan açıklamaya göre, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker'in açılışını yaptığı GAPTARIM 4.Tarım, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı ve GAPFOOD 9.Gıda, Gıda Teknolojileri ve Ambalaj Fuarı'na 150'nin üzerinde firma katıldı.

Gaziantep Sanayi Odası işbirliğiyle, Gaziantep Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Gaziantep Ticaret Borsası, Güneydoğu İhracatçılar Birliği, Ziraat Odaları ve çok sayıda oda ve derneğin desteğiyle gerçekleştirilen fuarlara, başta Gaziantep olmak üzere Adana, Ankara, Afyon, Adıyaman, Aydın, Bitlis, Bursa, Diyarbakır, Edirne, Hatay, İstanbul, İzmir, Konya, Kahramanmaraş, Kocaeli, Malatya, Manisa, Mersin, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Şanlıurfa ve Almanya'dan 150 firma ve kurum katıldı.

Çok sayıda traktör ve tarım makineleri firmalarının da yer aldığı fuarda, 450'nin üstünde traktör ve makine satışı gerçekleşti.

Fuarda gerçekleştirilen "Kadın Çiftçiler Yarışması"nda Nizip il birincisi oldu.

Muhabir: Adem Yılmaz

Yayıncı: Mehmet Güldaş - GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Mehdi Eker Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title