Haberler

Gap Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı Adıyaman'a Taşınsın Önerisi

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Gündüz, Gap Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı'nın Adıyaman'a Taşınması Gerektiğini Kaydetti.

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Gündüz, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı'nın Adıyaman'a taşınması gerektiğini kaydetti.

Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın GAP Eylem Planı'nı açıkladığı ve GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı'nın bölgeye taşınacağını söylemesinin ardından, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Gündüz, taşınma işleminin Adıyaman'a yapılması gerektiğini söyledi.

GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı'nın Adıyaman'a taşınmasıyla birlikte üniversite olarak akademik ve idari personel ile fiziki alt yapısına yardımcı olacaklarını belirten Gündüz, "Başbakan Recep Tayip Erdoğan, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı'nın bölgemize taşınacağını ve hizmetine yerinden devam edeceğini açıkladılar. Adıyaman Üniversitesi olarak, bu stratejik kurumun jeo-ekonomik kaynakların etkin kullanımı, optimum fayda kriterleri ve çalışma koşulları açılarından Adıyaman'da konuşlandırılmasının uygun olacağını düşünmekteyiz. Ayrıca, Üniversitemizin akademik ve idari personeli ile fiziki altyapısı başta olmak üzere bütün olanakları bu kurumun gereksinimlerine sunulacaktır. Bu bakımlardan, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı'nın Adıyaman'da konuşlanarak hizmetine devam etmesinin yerinde ve yararlı olacağını bildiriyor ve Adıyaman Üniversitesi olarak her türlü katkıyı sunacağımızı kamuoyuna saygıyla iletiyoruz" dedi.

(AA-TB-Y) 03.06.2008 17:31 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title