Haberler

Forum Kayseri Avm'den Kadınlara Kayak Jesti

Forum Kayseri Alışveriş Merkezi (AVM), 150 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerine Erciyes'te ücretsiz kayak dersi verdi.

Forum Kayseri Alışveriş Merkezi (AVM), 150 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerine Erciyes'te ücretsiz kayak dersi verdi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Erciyes AŞ'nin bünyesinde kurulan Snow Academia Kayak Okulu işbirliğiyle gerçekleşen kampanyada, Forum Kayseri'den 18 Mart-5 Nisan tarihleri arasında hafta içi 150 TL ve üzeri alışveriş yapanlar, ücretsiz kayak eğitimi alma hakkı kazandı. Erciyes'te yılın son karının keyfini çıkaran kadınlar, 10 kişiden oluşan gruplarda, uzman eğitmenlerden kayak eğitimi aldı.

Kursa katılan Tuğba Meyilli, Kayserili olduğunu ancak daha önce hiç kayak eğitimi almadığını belirtti. Kampanyadan yararlanıp kursa dahil olduğunu ifade eden Meyilli, "Forum Kayseri'nin yaptığı kampanyayı gördüm ve yaptığım alışveriş sayesinde bu kursa dahil oldum. Kayseriliyim ama kayağı daha öncesinde denememe rağmen profesyonel eğitim alarak hiç yapmamıştım. Çok istiyordum ve böyle bir şeye vesile olduğu için Forum Kayseri'ye çok teşekkür ediyorum. Bu kursta emeği geçen Forum Kayseri'ye, Snow Akademi'ye ve hocamız Emrah Yılmaz'a şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

Göz doktoru olan ve 4 ay önce İzmir'den Kayseri'ye atanan Arzu Karatepe de, Kayseri'de deniz olmadığı için üzüldüğünü ancak Erciyes'teki kar ve kayak imkanı dolayısıyla sevindiğini dile getirdi. Karatepe, "İzmir'deyken en büyük zevkim yüzmekti. Deniz imkanı vardı. Kayseri'ye ilk geldiğimde çok üzülmüştüm. Ancak Snow Academia ve Forum Kayseri işbirliğiyle yapılan organizasyonla Erciyes'e çıktım. Kaymayı öğreniyorum ve inanılmaz mutluyum. Emrah hocamızda aynı zamanda milli takım hocası ve burada bize ders veriyor. Burada olmak, bu havayı solumak ve kayak yapmak gerçekten çok zevkli. Herkese de kayak yapmayı tavsiye ediyorum." şeklinde konuştu.

Kursa katılan katılımcılara eğitimin ardından sucuk ekmek ikramı yapıldı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erciyes Kayseri İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title