Haberler

Finike'de Esnafa Risk Analizi Bilgilendirmesi Yapıldı

Finike esnafına yönelik, risk analizi bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu'na göre, işyerlerine risk analizi yaptırma zorunluluğunun getirilmesinin ardından, Finike Şoförler Odası ile Turunçova Esnaf Odası tarafından ortaklaşa esnafa yönelik risk analizi bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Finike Şoförler Odası ve Turunçova Esnaf Odasına kayıtlı yaklaşık 250 üyenin katıldığı toplantıda, iş sağlığı ve güvenlik uzmanı Ömer Faruk Sağlam, sigortalı işçi çalıştıran işyeri sahiplerinin uyması gereken konuları anlattı.

İşyeri sahipleri ve şoför esnafının risk analizi, acil eylem planı hazırlatması ve işçi eğitimlerini aldırmaları gerektiğini belirten Sağlam, bu eğitimleri aldırmayan iş yerlerinin olası bir risk durumuna cezalı duruma düşeceklerini belirtti.

Finike Şoförler Odası Başkanı Ziya Aydemir ve Turunçova Esnaf Odası Başkanı Mustafa Erbaş da verilen eğitimin işyeri sahipleri ve işçiler açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Faruk Sağlam Turunçova Finike Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title