Haberler

Fetö'den Khk ile Kapatılan Melikşah Üniversitesi Davası Ertelendi

Kayseri’de 15 Temmuz sonrası FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aralarında Kanun Hükmünde Kararname ile kapatılan Melikşah Üniversitesi’nin rektörü, akademisyenleri ve personelinin bulunduğu 4’ü tutuklu 21 sanığın yargılandığı dava ertelendi.

Kayseri'de 15 Temmuz sonrası FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aralarında Kanun Hükmünde Kararname ile kapatılan Melikşah Üniversitesi'nin rektörü, akademisyenleri ve personelinin bulunduğu 4'ü tutuklu 21 sanığın yargılandığı dava ertelendi.

Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuklu sanıklar eski rektör M.D.M., E.E. Burhaniye Kapalı Cezaevi'nden Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi ile, tutuklu sanıklar V.D., U.H., başka suçtan tutuklu Kırşehir E Tipi Kapalı Cezaevi'nden O.G. ile tutuksuz sanıklar A.U., B.V., D.B., H.G., A.H., H.E., M.Y., M.M.Ö., H.K., M.Y., N.V., S.B. duruşma salonunda, tutuksuz sanık M.E.S. Bandırma Kapalı Cezaevi'nden SEGBİS ile hazır edilirken, tutuksuz sanıklar N.K., Y.C. ve N.U. duruşmaya katılmadı.

7 Ağustos 2016'da gözaltına alınan ve 15 Ağustos 2016'da tutuklanan Melikşah Üniversitesi rektörü M.D.M., "Hakkımda atılan iddialar, asılsız ve iftiradır. Kullandığım hat ile telefondaki İMEİ numarası uyuşmuyor. By lock kullanmadım" diye konuştu.

Duruşma, eksikliklerin giderilmesi için Ağustos ayına ertelenirken, tutuklu sanıklardan U.H.'nin tahliyesine karar verildi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Melikşah Üniversitesi Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title