Haberler

Eyyübiye Kampusü'ne Sinema Salonu

Güncelleme:

Şanlıurfa'da Harran Üniversitesi Eyyübiye Kampüsü'nde yapımı tamamlanan sinema salonunun açılışı yapıldı. Açılışa öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Açılışa Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu, Rektör Yardımcıları, Eyyübiye Kampüsünde faaliyet gösteren Yüksekokul Müdürleri, Radyo-TV Programcılığı akademisyenleri ve öğrenciler katıldı.

Açılış töreninde konuşma yapan Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Tuncer Demir "Yüksekokulumuzda etkinlikler hızla devam ediyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yüksekokulumuz bir sinema salonuna kavuşmuştur. Salonda, Radyo TV programcılığı öğrencilerine bir yandan eğitim verirken, bir yandan öğrencilerimizin boşta kalan zamanını değerlendirecektir. Bizi burada yalnız bırakmayan başta Rektörüm olmak üzere hepinize saygı ve selamlarımı sunarım" dedi.

Harran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İbrahim Halil Mutlu ise "Temel hedefi eğitim ve başarı olan üniversitemiz, her geçen gün yeniliklere ve ilklere imza atmanın haklı gururunu yaşıyor. Sevinin çünkü; Türkiye'nin hiçbir Meslek Yüksekokulunda ne Radyo var ne televizyon var nede böyle bir sinema salonu var. Bu başarı hepimizindir. Başarı Üniversitenindir, Başarı Şanlıurfa'nındır.
Üniversitemiz adına Doktora yapan öğrencilerimizin eğitimi bittiği zaman meslek yüksekokulu radyo ve TV programcılığı bölümü devam ederken Güzel Sanatlar Fakültesinde İletişim Fakültesini kurmanın mutluluğunu yaşayacağız. Sosyal Bilimler Meslek yüksekokulunun hem yeri ayrıdır, hem de işlevi ayrıdır, bu salonun kurulmasında emeği geçen herkesi tebrik ediyorum" diye konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından gelen heyete belgesel film izlettirilerek kurulan sinema salonu hizmete sunuldu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Harran Üniversitesi İbrahim Halil Mutlu Şanlıurfa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title