Haberler

Eyyübiye Belediyesi Logo Tasarımları Piaazza'da

Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçe Belediyesi tarafından gerçekleştirilen logo tasarım yarışmasına katılan 45 eser, Şanlıurfa Piazza Alışveriş Merkezi'nde sergilendi.

Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçe Belediyesi tarafından gerçekleştirilen logo tasarım yarışmasına katılan 45 eser, Şanlıurfa Piazza Alışveriş Merkezi'nde sergilendi.

Şanlıurfalılara hesaplı alıveriş imkanı sunmakla kalmayıp, sanatsal, kültürel ve sosyal etkinliklerle de buluşturarak, sanatseverlerin çekim merkezi haline gelen Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Eyyübiye Belediyesi'nin logo tasarım yarışmasının sergisine ev sahipliği yaptı.Piazza'nın zemin katındaki etkinlik alanında bulunan serginin açılışı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci tarafından gerçekleştirildi. Finale kalan 45 logonun yer aldığı sergi, 3 gün süreyle gezilebilecek. Serginin açılıs konuşmasını yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yarışmanın duyurusu yapılmasının ardından çok sayıda kişinin yarışmaya başvuru yapıldığını ifade etti. Toplam 276 başvurudan 45 eserin finale kaldığını anlatan Ekinci, "Bu işi bilen arkadaşlarla jüri üyesi oluşturduk.Jüri üyelerinin titiz çalışması sonucunda logomuz ortaya çıktı ve genel olarak olumlu sonuçlar aldık. Finale kalan 45 arkadaşımıza da emeklerine teşekkür etmek amacıyla böyle bir sergiyi düşündük" dedi.

Jüri başkanı Prof. Dr. Abdullah Ekinci ise yarışmaya 160 kişinin toplam 276 eserle yarışmaya girdiğini hatırlattı. Katılımcıların Eyyübiye ilçesi ile ortaya kaldığı algının da görülebildiğini belirten Jüri Başkanı Ekinci, Piazza Alışveriş merkezi'nde açılan bir sergi ile de yarışmada finale kalan 45 eseri de meraklısına ve bölge halkına gösterme imkanı bulduklarını kaydetti.

Başkan Ekinci ve eser sahipleri, sergi nedeniyle Piazza Alışveriş Merkezi yöneticilerine teşekkür etti. Ayrıca yarışmaya katılanlara katılım belgesi verildi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şanlıurfa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title