Haberler

Eyüp Fatsa, Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

AK Parti Eski Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, 30 Mart 2014'te yapılacak yerel seçimlerde Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı için AK Parti İl Başkanlığı'na başvurusunu yaptı.

AK Parti Eski Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, 30 Mart 2014'te yapılacak yerel seçimlerde Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı için AK Parti İl Başkanlığı'na başvurusunu yaptı.

Kalabalık bir topluluk ile partiye gelen Eyüp Fatsa, başvuru dosyasını il başkanı Hüseyin Akyol'a verdi. Burada kalabalık bir topluluğa konuşan Fatsa, "Ordu'da sonucu AK Parti ve AK Parti'nin adayı belirler. Dolayısıyla diğer siyasi partiler AK Parti'nin bu konudaki tavrını en az kendi çalışmaları kadar yakından samimiyetle dikkatle takip ediyorlar. Bizi izlemeye devam etsinler" dedi.

"AK Parti Ordu'ya çok büyük hizmetler yaptı. Yıllarca Ordulu hemşehrilerimizin ötelenmiş, ertelenmiş adeta bir sevda haline dönüşmüş ama gerçekleştirilmemiş büyük hizmetlerine projelerine AK Parti öncülük etmiştir" diyen AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Eyüp Fatsa, "Çevre yolu, üniversite, dere yolu, hava alanı ve kalem kalem saymak istemediğim hayatın her alanında Ordulu hemşehrilerimin beklentisi olan hizmetleri bir bir hayata geçirdik. Onun için 3 Kasım 2002'den itibaren bugüne kadar gerek genel seçimlerde, yerel seçimler ve referandumda Ordulu hemşehrilerimiz bu hizmetin karşılığını büyük destekleri ile her bir seçimde her bir sandıkta büyüterek ve tekrar etti. Bütün bu hizmetleri taçlandıran adeta bir kral gibi hizmetlerin başına taç olarak konulmuş hizmet, en fazla taktir edilmesi, memnuniyet duyulması gereken hizmet Ordu'nun büyükşehir yapılmasıdır" diye konuştu

Ordu'nun Büyükşehir olmasıyla ilk kez farklı formatta seçime gidileceğinin altını çizen Eyüp Fatsa "Ben 30 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerin Ordumuza, demokrasimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Ordu ilk defa farklı bir formatta sandığa gidecektir. Ordu Büyükşehir olmasıyla birlikte seçimin formatı Ordu'da değişti. Şimdi Ordu'nun coğrafi sınırı 6 bin kilometre kareden daha fazla bir alan tamamı aynı zamanda büyükşehir'in sınırları oldu. Ordu'nun en ücra köşesinde yaşayan vatandaşımız da büyükşehir belediye başkanlığı için oy kullanacaktır. Her bir vatandaşımız söz sahibi olacaktır. Bütün siyasi partiler harıl harıl adaylarını tespit ediyorlar. Herkes bu büyük demokrasi yarışına hazırlanıyor. Bizim yaptığımız ne kadar saygı değerse diğer siyasi partilerin yaptığı gayret ve çalışmalarda en az bizim yaptığımız kadar saygı değerdir" şeklinde konuştu.

Eski Milletvekili Eyüp Fatsa, diğer siyasi parti ve adaylarına başarılar dilerken, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Eyüp Fatsa olarak, Ordu kamuoyu bizi tanıyor. Bizim ile ilgili bir kanaati var. Her kanaate saygı duyarım. Ben de Orduyu tanıyorum. Mesudiye'den Akçay'a, Akçay'dan Kabadüz'e kadar bütün ayrıntı ve detaylarıyla içinde yaşayan sakinleriyle beraber Ordu'yu iyi tanıdığımı düşünüyorum. Hizmette beklentilerini biliyorum. Ordu'nun özellikli ve öncelikli hizmetleri var. Bugüne kadar yerel imkanlar ile yapma imkanı bulamadığı, veya siyasi kısır çekişmelerden dolayı yapamadığı getiremediği hizmetler var. Ordu'nun temel meselelerinden bir tanesi Ulaşım, altyapı birinci sıradadır. Çöp ve çevre, elbette ki bunları göz ardı etmek mümkün değil. Çarpık kentleşmede Ordu'nun kanayan yarasıdır. Dolayısıyla AK Parti büyükşehir belediye başkan adayı kimi aday gösterirse öncelikli hizmetlerinin bu olacağının altını çiziyorum. Hizmet nasıl yapılır biliyorum, Hizmetin nasıl alındığını da biliyorum. Dolayısıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı için kendimi vasıflı buluyorum. Bu süreç içerisinde gerek Ordu kamuoyu ile farklı meslek kuruluşlarında, sivil toplum örgütleriyle, gerekse parti tabanıyla, partimizin Ankara'daki görevli ve yetkilileriyle bu konuda bilgi ve birikimine itimat ettiğim her bir arkadaşımla bu meseleleri görüştüm. İstişare ettim. Onların fikir ve düşüncelerini aldım. Ordu ile ilgili neler yapılabilir bunları da konuştuk. Bütün bu görüşmelerin neticesinde aldığım büyük destek ve cesaretle bugün itibariyle AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Aday adaylığına müracaat etmeyi uygun buldum. Diğer siyasi partiler adaylarını açıkladılar. Ben hem mensubu bulundukları siyasi partilere, hem de aday olarak kamuoyuna takdim edilen arkadaşlara başarılar diliyorum." - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eyüp Fatsa Ak Parti Ak Parti Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title