Haberler

Ev Hanımları Hünerlerini Sergiledi

Muğla'nın Dalaman İlçesi'nde Makine, Dikiş-nakış ve El Sanatları Kurslarına Katılan Ev Hanımları Ürünlerini Sergiledi.

Muğla'nın Dalaman İlçesi'nde makine, dikiş-nakış ve el sanatları kurslarına katılan ev hanımları ürünlerini sergiledi.

Dalaman Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Makine, dikiş-nakış ve el sanatları kurslarına katılan ev hanımları Belediye Kültür Merkezi'nde ürünlerini sergiledi. Dalaman Belediye Başkanı Beyhan Korkut, eşi Hatice Korkut, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Naim Özer, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Birol Kılınç'ın da katıldığı serginin açılış konuşmasını yapan Başkan Korkut, kursa katılan bütün ev hanımlarına teşekkür etti. Özer, " Bu projeyle ev hanımlarına kurs vererek boş zamanlarını olumlu yönde değerlendirmelerini sağlıyoruz. Belediye olarak Halk Eğitim Merkezi'nin kurslarını destekleyeceğiz. Bu ürünleri satmak için gerekli stantlarımız hazır. Şu an 4 tane standımız var Burada Tigem'in ürünleri de satılacak. ayrıca satış stantlarında Dalamanı tanıtan ürünler de yer alacak."dedi

Kursu değerlendiren Kurs Öğretmeni Nevin Ar ise "Öğrencilerimiz 3 ay gibi kısa bir sürede gerek makine dikiş-nakış ve gerekse el sanatları konusunda çok iyi şeyler öğrendiler. Bu arada bazı ürünlerimiz yurt dışına ve ünlü sanatçılara da kursiyerlerin isteği doğrultusunda hediye edildi. Festivalde hediye edilen bu ürünlerimiz birer dalaman hatırası olarak dalamanı temsil ediyor bu konuda da hepimiz çok mutlu olduk ve gurur duyduk" dedi.

Açılış konuşmalarının ardından serginin açılışını yapan Başkan Özer kursiyerlere de teşekkür plaketi verdi.

(AOK-SE-AT-Y)

06.07.2007 15:16 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title