Haberler

Esnaflar, İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Atakum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nin geleneksel hale getirdiği 10.İftar Yemeği'nde iş dünyası ve siyasiler bir araya geldi.

Atakum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nin geleneksel hale getirdiği 10.İftar Yemeği'nde iş dünyası ve siyasiler bir araya geldi.

Atakum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nin geleneksel hale getirdiği 10.İftar Yemeği Büyük Samsun Oteli bahçesinde gerçekleştirildi. Düzenlenen yemeğe AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz, Halk Bankası Samsun Bölge Müdürü Erdoğan Başıboş, Halk Bankası Çiftlik Şubesi Erdoğan Özdemir, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, oda başkanları, esnaflar, kooperatif personelleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Yemek sonrası kısa bir konuşma yapan Atakum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek, kooperatif olarak her zaman esnaf ve sanatkarın yanında olduklarını söyledi. Başkan Sinecek, "Başarı çıtamızı ve Türkiye genelindeki sıralamamızı sağlamış olduğumuz kolaylıklar ve çalışmaların neticesi olarak her geçen gün daha da yükseltiyoruz. Esnafımıza ödemeleri konusunda bilgi verip, hak mağduriyetleri yaşamamaları için her türlü ödeme kolaylığını da sunuyoruz" dedi.

Halk Bankası aracılığıyla esnafın kullandığı kredilerin faiz oranının 2002'de yüzde 47 olduğuna dikkati çeken AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, faiz oranlarındaki indirimin yanı sıra kooperatifler ve Halkbank tarafından yapılan kesintilerde önemli oranlarda indirime gidildiğini belirtti. Ayrıca yemeğe katılan esnaflara seslenen Milletvekili Demir, "Finansmanınızı iyi yönetin. Eğer paranızı iyi yönetemez, kullanılmaması gereken yerde o parayı kullanırsanız, yazık edersiniz. Siz güçlü olacaksınız ki, Türkiye'yi birlikte büyütebilelim" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cemal Yılmaz Demir Halk Bankası Samsun Atakum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title