Haberler

Eşme MHP'de Tarık Demirci Dönemi

MHP Eşme İlçe Başkanı Yılmaz Yangın'ın yerel seçimlerde aday olabilmek için istifa etmesinin ardından yönetim kurulu üyesi Tarık Demirci, ilçe başkanlığına seçildi.

MHP Eşme İlçe Başkanı Yılmaz Yangın'ın yerel seçimlerde aday olabilmek için istifa etmesinin ardından yönetim kurulu üyesi Tarık Demirci, ilçe başkanlığına seçildi.

Devir teslim töreninde konuşan MHP eski İlçe Başkanı Yılmaz Yangın, "30 Mayıs 2009 tarihinde yapılan MHP Eşme İlçe Başkanlığı'nın yapılan kongresiyle ilçe başkanlığı görevine arkadaşlar bizi layık gördü. Yangın, yine 5 Şubat 2012 tarihinde yapılan MHP Eşme İlçe Başkanlığı'nın yapılan 10. Olağan Kongresinde tekrar ilçe başkanlığına seçildim ve toplam 3 sene bu kutlu görevi layıkıyla yerine getirdiğime inanıyorum dedi. YANGIN, MHP Genel Başkanlığı'nın yayınlamış olduğu genelge doğrultusunda, 30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan mahalli yerel seçimler öncesi, belediye başkanlığı, belediye meclis üyelikleri ve il genel meclisi üyelikleri için aday olacak, parti yönetiminde bulunan kişilerin 31 Ağustos 2013 tarihine kadar istifa etmesi gerektiğinin açıklanmasını takiben, 30 Ağustos 2013 tarihinde istifamı MHP Uşak İl Başkanlığı'na istifamı verdim" dedi.

Görevi devir alan MHP İlçe Başkanı Tarık Demirci ise, "Yönetim kurulu üyelerimizin bizi layık gördüğü bu görevde Allah bizi utandırmasın. Yılmaz Başkandan aldığımız bu kutlu görevi layıkla yerine getirmek ve partimizi daha da ilerilere taşımak için elimizden gelen ne varsa canla başla yapmaya hazırız. Yönetim olarak, yerel seçimler öncesi partimizde geçmişte yaşanan kırgınlıkları gidermek ve ortak bir belediye başkanı adayı tespit etmek öncelikli hedefimizdir" şeklinde konuştu.

Tarık Demirci başkanlığındaki MHP Eşme İlçe Teşkilatı'nın yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Halil Esmer, Hüseyin Tanrıöven, İlyas Kalak, Halil Çoban, Yavuz Gürten, Mesut Yalçın, Adil Kuşcu, Hüseyin Pulat, Musa Türkmen, Süleyman Sabit Uygur. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Uşak Eşme Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title