Haberler

Eskişehir Valisi ve eşi oy kullandı

Güncelleme:

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy, Mahalli İdareler Genel Seçimi çerçevesinde oy kullandı. Vali Aksoy, seçimle ilgili konuşarak huzur ve güven ortamında seçimlerin tamamlanmasını diledi.

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy, Mahalli İdareler Genel Seçimi çerçevesinde oy kullandı.

Vali Hüseyin Aksoy, eşiyle birlikte oy kullanma işlemini gerçekleştirmek için saat 12.00'da Hacı Süleyman Çakır Kız Anadolu Lisesi'ne gitti. Diğer seçmenler gibi vatandaşlık görevini yerine getirmek üzerine 1053 numaralı sandık başında yer alan Vali Aksoy ve eşi, vatandaşlarla birlikte sıraya girerek yerel yöneticilerin belirlenmesi amacıyla oy vermek için bekledi. Sıranın gelmesiyle birlikte seçim görevlileri ile selamlaştıktan sonra mührünü ve pusulasını alarak kabinde oy kullanan Aksoy çifti, görevlilerle ve vatandaşlarla toplu hatıra fotoğraf çektirdikten sonra okuldan ayrıldı.

"2 bin 361 sandıkta oy kullanma süreci devam ederken, 4 bin 85 polis ve jandarma görev almış durumda"

Çıkarken seçimle ilgili konuşma yapan ve şu ana kadar kendilerine herhangi bir olumsuz durumun iletilmediğini belirten Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, "Bugün Eskişehir genelinde saat 08.00 itibariyle oy kullanma işlemleri başladı. Toplam 2 bin 361 sandıkta oy kullanma süreci devam ediyor. 4 bin 85 polis ve jandarma, güvenlik amaçlı görev almış durumda. Şu ana kadar Eskişehir ilinde olumsuz herhangi bir durum bizlere intikal etmedi. Amacımız huzur ve güven ortamı içerisinde seçimlerin tamamlanması. Bu anlamda katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Aksoy Hülya Aksoy Eskişehir Güvenlik Yerel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title