Haberler

Eskişehir Valisi Azmi Çelik, Beylikova'ya Kurulacak Olan Tesisi Anlattı

Beylikova Tarıma Dayalı İhtisas Besi Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısı, Eskişehir Ticaret Odası’nda yapıldı.

Beylikova Tarıma Dayalı İhtisas Besi Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısı, Eskişehir Ticaret Odası'nda yapıldı.

Toplantıya; Eskişehir Valisi Azmi Çelik, Vali Yardımcısı Ali Muhittin Varol, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp ve müteşebbis heyet üyeleri katıldı. Toplantının açılışında konuşan Vali Çelik, 2016 yılının sonlarına gelindiğini hatırlatarak, "Bu toplantıda, 2016 yılında yapılan faaliyetleri değerlendirecek ve 2017 yılı içerisinde yapılacak çalışmaları ele alacağız. Besi Organize Sanayi Bölgesinin tam anlamıyla faaliyete geçmesiyle birlikte, büyükbaş ve küçükbaş besi hayvanları bir yerde toplanacak, çevre koruma altına alınacak ve görüntü kirliliği ortadan kalkacaktır. Ekonomik gelecek açısından hem Beylikova ilçesine hem de bölgeye önemli bir istihdam oluşturacak olan bu yatırım, kurulan modern tesisler sayesinde, hayvansal ve bitkisel atıklar çevreye zarar vermeden yok edecektir" dedi.

Çağdaş, yaşanabilir, çevreye saygılı, modern besiciliğin merkezi olma hedefiyle kurulan tesislerdeki çalışmaların hızla devam ettiğini bildiren Vali Çelik, mekanizasyon ve modern üretim teknikleri sayesinde kontrollü, kaliteli ve güvenli işler yapılacağını kaydetti. Daha sonra toplantıda, 2017 yılında yapılması düşünülen çalışmalar anlatıldı. Aktarılan bilgilerin ardından toplantı sona erdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Metin Güler Beylikova Eskişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title