Haberler

Eski Vali Salihoğlu, Adının Verildiği Okulun Devir Teslimi İçin Tekirdağ'a Geldi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilçesinde yaptırılan ortaokula adı verilen ve okulun devir teslim töreni için Tekirdağ’a gelen Tekirdağ Eski Valisi Enver Salihoğlu eşi Saliha Salihoğlu ile beraber Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı ziyaret etti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilçesinde yaptırılan ortaokula adı verilen ve okulun devir teslim töreni için Tekirdağ'a gelen Tekirdağ Eski Valisi Enver Salihoğlu eşi Saliha Salihoğlu ile beraber Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı ziyaret etti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın eşi Gülseren Albayrak'ın da hazır bulunduğu ziyarette çalışmalarla ilgili bilgiler alan Tekirdağ eski Valisi Enver Salihoğlu adının okula verilmesinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi ve Albayrak'a çalışmalarında başarılar diledi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Enver Salihoğlu Kadir Albayrak Süleymanpaşa Tekirdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title