Haberler

Esenyurt Belediyesinden Sevgililer Gününe Özel Toplu Nikah Töreni

Esenyurt Belediyesi tarafından 14 Şubat Sevgililer gününe özel toplu nikah töreni düzenlendi.

Esenyurt Belediyesi tarafından 14 Şubat Sevgililer gününe özel toplu nikah töreni düzenlendi. Esenyurt Belediyesi Nikah Müdürlüğüne bu özel gün için başvuru yapan yaklaşık 100 çiftin nikahı nikahları Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu tarafından kıyıldı.

Esenyurt Belediyesi tarafından gençlerin yoğun talebi üzerine 14 Şubat Sevgililer gününe özel toplu nikah töreni düzenlendi. Nikah töreninde bazı çiftlerin nikahı Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu tarafından kıyıldı. Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'na nikah salonuna geldiği sırada eşi Rabia Kadıoğlu tarafından gül verildi. Kadıoğlu nikah sarayına girince sıraya giren kadınlar tarafından kendisine güller verdi. Daha sonra nikah törenine katılan Kadıoğlu bir saat boyunca sırası gelen gençlerin nikahını kıydı. Nikahın ardından çiftlerle aile pozu veren Kadıoğlu, genç çiftlere bir ömür boyu mutluklar diledi.

14 Şubat sevgililer gününde nikah salonlarına yoğun ilginin olduğunu anlatan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, "Özellikle gençlerimiz nikahlarını bugün kıymak için yoğun bir şekilde talepte bulunmuşlar. Yüzün üzerinde memurumuzda böyle bir talep var. Bazı gençlerimizde özellikle benim boş zamanımda nikahlarını kıymamı istiyorlar. Onun için burada bu anlamlı günde sevgililer günü adı altında başka bir anlam katan bu güne benm kıymamı istediler. Bende nikahlarını kıymak üzere şuan nikah dairemizdeyiz. Güzel ve keyif verici bir atmosfer. Gençlerin buradaki heyecanları oldukça iyi. Hayırlı olsun diyorum" şeklinde konuştu

Nikahları Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu tarafından kıyılan çiftlerden Aziz Bozan çok mutlu olduğunu belirterek, "Bugünde geldiği için ve bu belediye bütün çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Böyle bir şans verdiklerine çok sevindim. Allah razı olsun" dedi. Eşi Nurten Bozan ise, "Çok sevinçliyim, teşekkür ediyorum çok mutluyum" şeklinde konuştu.

Çok mutlu olduğunu ifade eden Gökhan Çelik, "Necmi beyle birlikte aynı duyguyu paylaşmak bizim için bir onurdu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz, aynı ortamda bizimle buluştuğu için. Söyleyecek başka bir şey yok. Çok mutluyuz" dedi. Eşi Aslıhan Çelik ise mutlu olduğunu vurgulayarak, "Teşekkür ediyoruz Necmi beyin kendisinede. Mutluyuz. Allah devamına erdirsin inşallah. Hayırlısını nasip etsin. Bugünü özellikle seçtik" dedi.

Bugünü özellikle seçtiğini belirten Orhan Akdemir ise, "Daha doğrusu tarihlerini unutmamak için 14 Şubat sevgililer gününü seçtik. Bugün olmasından dolayı çok mutluyuz. Özellikle başkanımız sayın Necmi Kadıoğlu'nun nikahımızı kıymasından dolayı çok mutlu olduk. İkimizde bugün olmasından dolayı çok mutlu olduk. Çok teşekkür ederim" derken eşi Merve Çelik ise "Çok teşekkür ediyorum başkana ve çalışanlarına. Başka bir şey demiyorum. Mutluyuz. Bugünü özellikle seçtik. Mutluyuz. Ne diyebilirim ki başka" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Esenyurt Belediyesi Necmi Kadıoğlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title