Haberler

Erzurum Valisi ve Orman Bölge Müdürü, orman varlığını artırmak için planları görüştü

Güncelleme:

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Orman Bölge Müdürü Oktay Ayatay ve beraberindeki heyeti kabul ederek, orman varlığını artırmak için yapılacak faaliyetleri konuştu. Erzurum'daki orman haftası etkinlikleri hakkında bilgi verildi.

21-26 Mart Orman Haftası münasebetiyle Erzurum Orman Bölge Müdürü Oktay Ayatay ve Vali Mustafa Çiftçi, orman varlığını artırmak için neler yapılacağını konuştular.

Vali Mustafa Çiftçi, Erzurum Orman Bölge Müdürü Oktay Ayatay ve beraberindeki heyeti kabul etti. 21-26 Mart Orman Haftası münasebetiyle gerçekleştirilen ziyarette Erzurum'daki orman varlığını artırmak için planlanacak faaliyetler ele alındı. 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası çerçevesinde Erzurum Orman Bölge Müdürü Oktay Ayatay, Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi'yi ziyaret ederek il genelinde orman haftası boyunca yapılacak etkinlikler hakkında bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çiftçi, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü'nü kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Çiftçi Erzurum Yerel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title