Haberler

Erzurum'da Yerel Yönetimler

Yakutiye Belediyesi'nde Türk Standarları Enstitüsü Tse- Iso-en 9000 Kaliteli Yönetimi Sistemlerine Geçilmesi İçin Çalışmalar Devam Ediyor.

Yakutiye Belediyesi’nde Türk Standarları Enstitüsü TSE- ISO-EN 9000 kaliteli yönetimi sistemlerine geçilmesi için çalışmalar devam ediyor.

Yakutiye Belediyesi’nde TSE-ISO-EN 9000 kalite yönetimi sistemine geçiliyor. 2006 yılı sonunda konuyla ilgili eğitim çalışmalarının başladığını belirten Belediye Başkanı Fahrettin Atınç, amaçlarının halka verilen hizmetin kalitesini yükseltmek olduğunu söyledi. Atınç, “Bu maksatla TSE Kayseri Bölge Müdürlüğü ve Erzurum TSE’den uzmanlar gelerek eğitim çalışması yaptılar. Bu çalışmaların ardından kurum içerisinde eğitimlerimiz sürüyor. Çalışmalarımızın ilk örneğini Emlak ve Gelir Müdürlüğümüzde uygulamaya koyduk. Servis baştan aşağı değişime uğradı. Halkımız rahat bir ortamda hizmet almakta, işlemlerinin çay ve diğer ikramlar eşliğinde yapmaktadır. Hizmette dönüşüm çalışmalarımızın bölgeye örnek teşkil edeceğine inanıyorum. Tüm çabamız daha güzel bir belde ve daha kaliteli hizmettir” şeklinde konuştu.

Hizmette kalite anlayışının yansıması çerçevesinde Emlak ve Gelir Müdürlüğü’ne getirilen yeni yüz, vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandı. Herşeyin vatandaşın daha kaliteli hizmet almasına yönelik çalışmalarda öncelikle hedef müşteri-vatandaş memnuniyetini sağlamak. Banko sistemli servisin yeni şeklinin vatandaş açısından rahatlık anlamına geldiğini belirten yetkililer, ISO 9000’e dönük çalışmaların sürdüğünü, personelinde sürekli eğitimden geçtiğini belirttiler.

(İRT-İRT-Y)

25.04.2007 10:24 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title