Haberler

Erzurum'da Oyuncaksız Çocuk Kalmayacak

Erzurum Ak Parti Milletvekili Adayı Prof. Mustafa Ilıcalı’nın öncülüğünde başlatılan “Erzurum’da Oyuncaksız Çocuk Kalmasın” kampanyasına bugün start verildi.

Erzurum Ak Parti Milletvekili Adayı Prof. Mustafa Ilıcalı'nın öncülüğünde başlatılan "Erzurum'da Oyuncaksız Çocuk Kalmasın" kampanyasına bugün start verildi. Prof. Ilıcalı, köylerdeki çocuklara dağıtılmak üzere 200 köy muhtarına oyuncakları teslim etti.

Müceldili Konağında Sabah kahvaltıda muhtarlarla bir araya gelen Prof. Mustafa Ilıcalı, çocukları mutlu etmenin önemine değindi. Eski Milletvekilleri Mustafa Nuri Akbulut ve Mücahit Daloğlu'nun da katıldığı toplantıda, bölge hayvancılığının gelişmesi için muhtarlarla sürekli bir araya geleceğini vurgulayan Ilıcalı, Hükümetin icraatlarından bahsetti. Özellikle Sağlık eski Bakanı Recep Akdağ'ın sağlıkta yaptığı çalışmalarla "çığır" açtığını vurgulayan Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, daha sonra muhtarlara çocuklara ulaştırılmak üzere oyuncak dağıttı.

Ilıcalı, "Erzurum'da dağıttığımız oyuncaklarla çocukların büyük mutluluklar yaşadığına şahit olduk. ve bunu yaygınlaştırmak istedik. Yakın dostlarımızın da desteği ile "Erzurum'da Oyuncaksız Çocuk Kalmasın" çalışmasını başlattık. Her çocuğa ulaşmaya ve oyuncak vermeye çalışacağız" diye konuştu.

Prof. Mustafa Ilıcalı daha sonra Yakutiye Kent Meydanı'na geçerek, çocuklara burada da oyuncak dağıttı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Ilıcalı Ak Parti Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title