Haberler

Erzincanlı Gençler Konya'yı Gezecek

Güncelleme:

"Yüz Güler Yüz" adlı proje kapsamında Konya'yı gezecek olan Erzincanlı gençler Erzincan Valisi Yenigün'ü ziyaret etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan "Yüz Güler Yüz" adlı proje kapsamında Konya'yı gezecek olan Erzincanlı gençler Erzincan Valisi Selman Yenigün'ü makamında ziyaret etti. Geziye katılacak olan gençlerin hızlı trene bineceğini öğrenen Vali Yenigün "Ben bile hızlı trene binmedim. Bizi de götürün." diyerek katılımcıları güldürdü. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından orta öğretimde öğrenim gören 16-20 yaş aralığında bulunan gençlere yönelik 29 Mart 1 Nisan 2013 tarihleri arasında Konya gezisi düzenlenecek. Erzincan'dan da 100 genç proje kapsamında geziye katılacak. Düzenlenecek gezi öncesi Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Atanur Köseoğlu, Gençlik Merkezi Müdürü Yasin Özdemir ve geziye katılacak gençler Erzincan Valisi Selman Yenigün'ü makamında ziyaret etti. Gençler ile tek tek ilgilenen Vali Yenigün proje kapsamında bilgilendirmede bulunarak "Gençlik ve Spor Bakanlığımızın Yüz Güler Yüz projesi kapsamında her ilden ülkemizin önemli illerine ekonomik yönden imkanı olmayan, hiç uçağa binmemiş sevgili gençlerimizin ülkemizi tanımaları, bilgi ve görgülerini arttırmak amacıyla böyle bir proje geliştirildi. Erzincan'dan da 100 gencimiz ilimizi temsilen bu geziye katılacaklar. Gençlerimiz önce uçak ile Ankara'ya gidecekler. Oradan da hızlı tren ile Konya'ya gidecekler. Ben bile hızlı trene binmedim. Onu da söyleyeyim şanlısınız. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü bile hızlı trene binmemiş. Bizi de götürün. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın bu projesi gerçektende çok güzel bir projedir. İnanıyor ve güveniyorum ki sizler de bu geziden hoşlanacak ve beğeneceksiniz. Daha önemlisi de hiç görmediğiniz ulaşım araçları ile seyahat etme imkanı bulacaksınız. Gençlerimiz bu güzel projelere layıklardır. " şeklinde konuştu. Konuşmanın ardından Vali Selman Yenigün geziye katılacak olan gençlere uçak biletlerini vererek kitap hediye etti. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erzincan Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title