Haberler

Erzin Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Öğrencilere Yardım

Erzin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, öğrencilere dağıtılmak üzere 30 bin TL değerinde giysi ve kırtasiye yardımında bulundu.

Erzin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, öğrencilere dağıtılmak üzere 30 bin TL değerinde giysi ve kırtasiye yardımında bulundu.

Yardım malzemeleri ilçe milli eğitim müdürlüğüne yapılan karşılıklı imzalanan protokolle teslim edildi.

Erzin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlık binasında yapılan teslim törenine, Erzin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Soylu, Erzin Kaymakamı Hasan Yaman, Erzin Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Üsteğmen Mehmet Birol, Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek, Erzin İlçe Emniyet Müdürü Murat Şimşek, Erzin İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Oran ve Erzin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu katıldı.

"Eğitim için boynumuz kıldan ince" diyen Erzin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Soylu, "Her yıl olduğu gibi bu yılda okullarımızda eğitim-öğretim gören ve ihtiyaç sahibi öğrencilerimize Ticaret ve Sanayi Odası olarak tutarı 30 bin TL. değerinde kız ve erkek öğrenciler için giysi kırtasiye yardımında bulunmaktayız. Eğitim-öğretim bizim için önceliğimizdir. Çünkü okullarımızda eğitim-öğretim gören öğrencilerimiz iler ki yıllarda devletimizin çeşitli kademelerinde görev alarak ülkemizin gidişatına yön verecektir" dedi.

Erzin İlçe Kaymakamı Hasan Yaman'da bu duyarlı davranıştan dolayı Erzin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Soylu'ya teşekkür etti. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Yaman Bekir Soylu Erzin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title