Haberler

Erzin'de Vergi Rekortmenlerine Plaket

Erzin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı 2013-2014 yılı vergi rekortmenlerini plaketle ödüllendirdi.

Erzin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı 2013-2014 yılı vergi rekortmenlerini plaketle ödüllendirdi.

İSOR Termal Tesisleri Kır Bahçesinde gerçekleşen plaket törende konuşan Erzin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Soylu, "Yönetim kurulu arkadaşlarımla el ele vererek Erzin için çok değerli olan Erzin Organize Sanayi Bölgesini kazandırmak istiyoruz. Erzin Organize Sanayi Bölgesi için Erzin narenciyesine ve yeşiline zarar vermeyen bacasız fabrikaların olmasını istiyoruz. Bununla birlikte, Erzin'e yakışır bir ticaret ve sanayi odası hizmet binası için projemizi hazırladık ve ihalesi bitti" dedi.

2013-2014 yılı vergi rekortmenlerine verilen plaketlerin ardından, Erzin Ticaret Odası Başkanı Bekir Soylu, İSOS Termal Tesisleri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Doğan'a teşekkür plaketi verdi. Plaket töreni Miraç Kandili nedeniyle, Merkez Camii İmamı Selim Gürz'ün okuduğu Kur-an'ın ardından son buldu.

Törene, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Mursaloğlu, Payas Kaymakamı ve Erzin Kaymakam Vekili Hakan Kılınçkaya, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Üsteğmen Mehmet Birol, Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek, İlçe Emniyet Müdürü Murat Şimşek, İSOS Termal Tesisler Yönetim Kurulu Başkanı Ali Doğan'ın yanı sıra Genel Müdür Ömer Faruk Arkan ve Genel Müdür Yardımcısı Adem Koç, Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Talay, AK Parti Erzin İlçe Başkanı Mithat Bozdağ, CHP Erzin İlçe Başkan Yardımcısı Nizamettin Vural, MHP İlçe Başkanı Müzeyyen Akın, sivil toplum temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Bekir Soylu Termal Erzin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title