Haberler

Erdemli'de Kırsal Kalkınma Yatırımları Desteklenmesi Programı Tanıtıldı

Mersin'in Erdemli İlçesinde "Kırsal Kalkınma Yatırımları Desteklenmesi Programı" Projesi Düzenlenen Toplantı ile Tanıtıldı.

Mersin'in Erdemli ilçesinde "Kırsal Kalkınma Yatırımları Desteklenmesi Programı" projesi düzenlenen toplantı ile tanıtıldı.

Erdemli Ticaret ve Sanayi Odas konferans salonunda düzenlenen toplantıya İl Tarım Müdür Yardımcısı Ahmet Mellaş, İlçe Tarım Müdür Berdan Tun, Ziraat Odası Başkanı Adnan Dölek, Kargıpınarı Belediye Başkanı Kerim Şahin ile çok sayıda üretici katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Tarım Müdürü Berdan Tun, 2007-2008 yılında proje uygulamalarının toplantıda detaylı olarak anlatılacağını belirterek, "Tarımsal desteklemelerden İlçe ekonomimize 2007 yılında 1.95 milyon YTL'lik bir yatırım sağlandı. İsteğimiz üreticilerimizin bu desteklemelerden azami ölçüde faydalanmalarıdır" dedi.

Projenin özünün tarımın alt yapısının iyileştirilmesi ve katma değer sağlamak olduğunu ifade eden İl Tarım Müdür Yardımcısı Ahmet Mellaş ise, "Proje konusunda doğru bilgiler verilerek üreticimiz konu hakkında bilgilendirilecek. Bu projenin kavranması demek bölgeye daha fazla yatırımcı çekebilmek anlamına geliyor" diye konuştu.

Toplantıda üreticilere Ziraat Mühendisi Serdar Gökçek ve Halil Bahar tarafından "Makine Ekipman Alımlarının Desteklenmesi" ve "Ekonomik Altyapı Yatırımlarının Desteklenmesi" konularında da bilgiler verildi.

(Oİ-AB-Y) 04.06.2008 10:24 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? PSG elendi mi? PSG Şampiyonlar Ligi'nden elendi mi, Borussia Dortmund maçı ne oldu? Genel Af çıkacak mı 2024? 9. Yargı Paketi'nde AF var mı? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, maddeleri neler? PSG 0-1 Borussia Dortmund maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) PSG B.Dortmund maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Trendyol Anneler Günü hediyesi iPhone hediyesi doğru mu, gerçek mi? 8 - 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? #129297 PSG Dortmund maçını şifresiz veren kanallar! PSG Dortmund maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Survivor kim kazandı? 7 Mayıs Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title