Haberler

Erdemir'den Engellilere Akülü Sandalye

Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde, Ereğli Demirçelik Fabrikaları (Erdemir) Tarafından Fiziksel Engelliler Derneğine 5 Adet Akülü Tekerlekli Sandalye Yardımında Bulunuldu.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, Ereğli Demirçelik Fabrikaları (ERDEMİR) tarafından Fiziksel Engelliler Derneğine 5 adet akülü tekerlekli sandalye yardımında bulunuldu.

Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği binasında düzenlenen törene Ereğli Kaymakamı Osman Ekşi, Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, ERDEMİR Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Gülşin Yöney ile basın mensupları katıldı. Törende konuşma yapan Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı İsmail Şentürk, "Beş tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahiplerine verdik. Diğer arkadaşlarımızın da tekerlekli sandalyeye ihtiyacı var. Geri kalan arkadaşlar içinde destek bekliyoruz" diyerek ERDEMİR yöneticilerine teşekkür etti.

ERDEMİR Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Gülşin Yöney de, " Şirket olarak kaynaşmayı sağlamak adına temin ettiğimiz bu arabalar hayırlı olmalarını temenni ediyoruz.Günlük hayatlarına kolaylıklar getirecek bu akülü sandalyelerle arkadaşlarımızın mutluluklarının arttığını görebiliyoruz. Gerekli desteği vermeye devam edeceğiz. Bunun gibi konularda işbirliği içinde olacağız" dedi. İmkanı olan kurum ve kişilere yardımlar konusunda çağrıda bulunan Ereğli Kaymakamı Osman Ekşi, "Sıkıntılı olan her insanımızın yanında olmayı görev biliyoruz. Bu bir semboldür. ERDEMİR'e desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Bu vesileyle imkanı olan kurum ve kişilerinde yardımcı olmaları gerekir. Engelli arkadaşlarımızın daha iyi bir yaşam sürmesini diliyorum" diye konuştu. Konuşmalarında ardından Ereğli Kaymakamı Osman Ekşi yardımlarından dolayı ERDEMİR'e plaket verdi.5 akülü sandalye ihtiyaç sahipleri törenle verildi.

Akülü sandalyelerine kavuşan engellilerin sevinçlerini gizleyemediler görüldü.

(BA-SD-Y) 21.05.2008 17:38 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title