Haberler

Erciş Belediyesinden "Doğumdan Mezara Yanınızdayız" Projesi Hayata Geçirildi

Erciş Belediyesinden "Doğumdan Mezara Yanınızdayız" Projesi Hayata geçirildiVAN - Van'ın Erciş İlçe Belediyesi tarafından 'doğumdan mezara yanınızdayız' projesinin ilk ayağı olan 'hoş geldin bebek' projesi faaliyete geçirildi.

Erciş Belediyesinden "Doğumdan Mezara Yanınızdayız" Projesi Hayata geçirildi

VAN - Van'ın Erciş İlçe Belediyesi tarafından 'doğumdan mezara yanınızdayız' projesinin ilk ayağı olan 'hoş geldin bebek' projesi faaliyete geçirildi.

İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Şirin Yaşar, Erciş Devlet Hastanesi Yeni Doğan servisini ziyaret ederek doğum yapmış annelere geçmiş olsun dileklerini ilettikten sonra bebeğin bir süre ihtiyacını karşılayacak giyim malzemesi, ateş ölçer aletinin de içinde bulunduğu hediye setlerini yeni doğan bebeklerin annelerine teslim etti. Erkek bebeklere mavi, Kız bebeklere pembe hediye setlerini sunan Yaşar, ziyaretinin ardından proje hakkında gazetecilere açıklamalarda bulunan Yaşar, 'Faaliyetimizin bir ayağı 'hoş geldin bebek' projesi. Yeni doğan bebeklerimizin kısa sürede ihtiyaçlarını karşılayacak bir hediye seti veriyoruz. Hediye paketlerinin içinde bez, zıbın, ıslak mendil, pudra, ateş ölçer, emzik, biberon bulunmaktadır. Bugün dünyaya gelen 16 yeni bebeğimize hediyelerini verdik. Salih, huzurlu, güzel bir hayatları olsun inşallah. Bütün hastane çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Ayrıca Hemşireler Gününü de tebrik ediyorum. Projemizin diğer bir ayağını ise taziye kolilerimizdir. Bu projemiz de start almıştır" dedi.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Yaşar ardından hastane yetkilileriyle bir süre sohbet ettikten sonra hastaneden ayrıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Şirin Yaşar Erciş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title