Haberler

Erciş Belediyesi'nin Aldığı 10 Otobüs Hizmete Girdi

Van Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı’nın aldığı ve Erciş Belediyesi bünyesine kattığı 10 yeni otobüs bugün Erciş’te halka tanıtım töreni yapıldı.

Van Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı'nın aldığı ve Erciş Belediyesi bünyesine kattığı 10 yeni otobüs bugün Erciş'te halka tanıtım töreni yapıldı.

Yeni alınan otobüsler, şehir turu attıktan sonra tanıtım programın yapılacağı alana getirildiler. Programda bir konuşma yapan Erciş Belediyesi Eşbaşkanı Diba Keskin, "O gün omuzlarımıza yönetimin yükünü bindirdiğinizde size şunu söylemiştik. Aile belediyeciliği ile halkçı belediyecilik arasındaki farka her geçen gün daha çok şahit olacaksınız. 10 adet otobüsümüz geldi. İnsanlarımızın mutluluğuna ortak olmak kadar insana huzur veren başka da bir şey yok. Yeni otobüslerimiz halkımıza hayırlı olsun" dedi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erciş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (2)

NerdemobilWeb@haberler.com:

Hani geri gittiler van a

0
0
yanıtYanıtla
SecimmobilWeb@haberler.com:

Secim geli bisey olmaz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title