Haberler

Ebru Yaşar, depremin simgesi haline gelen Mesut Hançer'e ev hediye etti

Güncelleme:

Kahramanmaraş merkezli depremlerde enkaz altında hayatını kaybeden kızının elini tuttuğu kare ile simge haline gelen Mesut Hançer yeni evine kavuştu. Ünlü sanatçı Ebru Yaşar ve eşi iş adamı Necat Gülseven, dayayıp döşediği evi Hançer ve ailesine teslim etti.

Kahramanmaraş depreminde enkaz altında hayatını kaybeden kızı Irmak Leyla'nın elini tutarak yürekleri yakan ve büyük felaketin simgesi olan Mesut Hançer'in yardımına ünlü sanatçı Ebru Yaşar ve eşi iş adamı Necat Gülseven koşmuştu.

Enkaz altında kalan kızının elini bırakmayan baba Mesut Hançer evine kavuştu

DAİREYİ DAYAYIP DÖŞEYİP TESLİM ETTİLER

Gülseven çifti, aileye söz verdikleri daireyi kısa sürede dayayıp döşetip teslim etti. Yeni bir yaşam kurmaya çalışan ailenin yerleştiği daire görüntülendi.

Enkaz altında kalan kızının elini bırakmayan baba Mesut Hançer evine kavuştu

IRMAK LEYLA MELEK OLARAK RESMEDİLDİ

Mesut Hançer, bir ressamın kendisine hediye ettiği, kızı Irmak Leyla'nın melek olarak resmedildiği tabloyu da yeni evinin salonuna astı. Hançer, duygularını "Elini bırakamadım. Kızım yatağında melek gibi uyuyordu. Annemi, kardeşlerimi, yeğenlerimi depremde kaybettim ama hiçbir şey öz çocuğunu gömmekle kıyaslanamaz. Bu acı tarif edilemez" sözleriyle dile getirdi

Ebru Yaşar, depremin simgesi haline gelen Mesut Hançer'e ev hediye etti

EBRU YAŞAR, GEÇEN HAFTA SOSYAL MEDYADAN DUYURMUŞTU

Aileye ev alacağı bilgisini geçen haftalarda sosyal medya hesabından paylaşan Yaşar, "Yaşadığımız facianın 7'nci gününde yaralarımızı tek yürek olduk sarmaya çalışıyoruz. Mesut Bey ve kızının yüreğimizi dağlayan bu karesi hafızalarımızdan silinmeyecek. Acılı aileyle görüştük, Ankara'da yaşamak istiyorlar. Biz de en acil şekilde Ankara'da hem evlerini kuracağız, hem de tüm ailenin iş imkanlarını sağlayacağız. Rabbim tüm bu acıyı yaşayan vatandaşlarımızın yardımcısı olsun, yapılan tüm iyilikleri ve duaları kabul etsin" ifadelerini kullanmıştı.

Ebru Yaşar, depremin simgesi haline gelen Mesut Hançer'e ev hediye etti

Kaynak: Haberler.com / Yerel

Kahramanmaraş Ebru Yaşar Yerel Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500

Yorumlar (21)

Aykut Kalanoğlu:

Ebru hanımı ve eşini canı yürekten kutlarız çok hayırlı bir iş yapmışlar sağolsunlar varolsunlar ömürleri sağlıklı ve uzun olsun inşallah !

272
3
yanıtYanıtla
ekaf paseh:

allah bundan sonraki yaşantısında kolaylık versin rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın...

231
1
yanıtYanıtla
Kurtuluş Deniz:

zaten kendisine sempatim olan ebru hanım a teşekkür eder kendisi gibi üstün bir eş bulduğu içinde tebrik ederim allah ikisinden de razı olsun . her varlıklı bir mağdurun elinden tutsa bu ülke bu yarayı 3 aya sarar .

228
1
yanıtYanıtla
Ütopik Yorumcu:

ne gizlilik içinde yapacakmış ya bağıra bağıra söylenmeli ki diğer durumu ,iyi olanlara örnek olsun böyle bir iyilik gizlenmemli helal olsun allah razı olsun sizden

71
4
yanıtYanıtla
Muhammet Turhan:

Allah razı olsun

71
1
yanıtYanıtla
YİĞİT TÜRKALP:

ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN EBRU HANIM.

60
0
yanıtYanıtla
baris koc:

helal olsun ebru hanim bir verdin ALLAH 1000 versin

52
0
yanıtYanıtla
Rifki Önkibar:

Helal olsun Size,güzel yürekli cift ,Allah kazancinizi ve bereketini artirsin,

47
0
yanıtYanıtla
Comolokko61:

Hangi hediye acısını hafifletebilir ki Rabbim peygamber sabrı versin

37
0
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Allah Razi Olsun Iyi Olmus Tabii, Keske Gizlilik Icinde Yapabilseydin..

4
30
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title