Haberler

En Genç Vekil Suşehdinde Ziyaretlerde Bulundu

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin en genç milletvekili olan AK Parti İstanbul Milletvekili Muhammet Bilal Macit, Suşehri Kaymakamı ile Suşehri Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin en genç milletvekili olan AK Parti İstanbul Milletvekili Muhammet Bilal Macit, Suşehri Kaymakamı ile Suşehri Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin en genç milletvekili olan AK Parti İstanbul Milletvekili Muhammet Bilal Macit, Suşehri Kaymakamı Mehmet Demiral'i makamında ziyaret ederek ilçeye yapılması düşünülen yatırımlar hakkında bilgiler aldı. İlçe Kaymakamı Mehmet Demiral, "Suşehri ciddi yatırımlar alıyor. Her geçen gün büyüyoruz, nüfus çevre ilçelerden gelen vatandaşlarla yaz aylarında büyük artış gösteriyor. Planları ona göre yapıyor, ileriye dönük yatırımlara yöneliyoruz. Suşehri bulunduğu durumdan çok daha merkezi bir konuma sahip olacak. Bütün çevre ilçeler Suşehri'ne bakıyor, coğrafi açıdan güzel durumdayız. Profesyonel yatırımcıları ilçemize yöneltmeliyiz.

Köylerimizde fazla nüfus kalmadı, göçün önüne geçmeliyiz" dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Muhammet Bilal Macit ise, ilçenin potansiyelini iyi değerlendirmesi gerektiğini söyleyerek, "Suşehri'nin çevre potansiyelini iyi şekilde değerlendirmesi gerekli. Hayat standartları yükseldikçe vatandaşların beklentileri de artıyor. Yatırım yapmak isteyen iş adamlarımız olursa Suşehri'ne yönlendireceğiz" ifadelerini kullandı.

Suşehri Devlet Hastanesi Başhekimi İhsan Metin Leblebici'yi de makamında ziyaret eden AK Parti İstanbul Milletvekili Muhammet Bilal Macit, Başhekim ile Hastane Müdürü İzzet Seller'den hastane hakkında bilgi aldı.

Milletvekili Muhammet Bilal Macit'in ziyaretlerine, AK Parti İstanbul Sivas Vadi Federasyonu Başkanı Nihat Macit, AK Parti Suşehri ilçe Başkanı Rüstem Yüce ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhammet Bilal Macit İstanbul Ak Parti Suşehri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title