Haberler

Emniyet Teşkilatı Şehit Aileleri ve Gazilerle Bir Araya Geldi

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Polis Teşkilatının 171. kuruluş yıldönümü münasebetiyle düzenlenen programda şehit aileleri ve gaziler akşam yemeğinde buluştu.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Polis Teşkilatının 171. kuruluş yıldönümü münasebetiyle düzenlenen programda şehit aileleri ve gaziler akşam yemeğinde buluştu.

Türk Polis Teşkilatı'nın 171. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla İl Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikler kapsamında Polisevi'nde şehit aileleri ve gazilerin de katılımıyla akşam yemeği düzenlendi. Düzenlenen etkinlikte konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Türkiye'nin önündeki en büyük engel olan terörün er ya da geç nihayetine kavuşturulacağını söyleyerek; "Terör örgütleriyle işbirliği yapanlar, PKK'yı maşa olarak kullananlar, bu ülkeye ihanet edenler, bu ülkenin büyümesine engel olmaya çalışanlar karşılarında bir yürek buldular. Arşa çıkan ve ölümsüzleşen şehitlerimizi ve bu vatan için kalbi çarpan yiğitleri buldular. Sizler bu ülkeye ve bizlere emanetsiniz. Bizler yalnızca törenlerde bulunanlar değil aynı zamanda yüreğiyle yanında olanlardanız. Dünya bu ülkenin tarihinde şehitliğin Çanakkale ile beraber nasıl bir cesamet oluşturduğunu hep beraber gördüler. Bunu izah etmekte zorlandılar, güçlük çektiler. Türkiye'nin şuanda hiç şüphesiz ki en büyük kamburu olan terör belası er ya da geç nihayetlendirilecektir. PKK'nın kalleşçe kurduğu tuzaklar bir bir ne yazık ki bedelleriyle beraber kaldırılacaktır. Bizler şehitlerimizi minnetle şükranla ve rahmetle anıyoruz. Onlar bizim şehitlerimiz ve inşallah cennette buluşacağız. Ama hiçbir şekilde onların muvaffak olmalarına hiçbir zaman müsaade etmeyeceğiz" dedi. Konuşmanın ardından şehitler için Kur'an-ı Kerim tilaveti okunarak dualar edildi. Daha sonra Diyanet İşleri Başkanlığı Eski Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan, programa katılanlara şehitlik konulu sohbet verdi. Sohbette bazı şehit aileleri gözyaşlarını tutamadı. İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular da kucağına aldığı bir şehit çocuğu severek ona hediyeler verdi.

Programa Vali Yardımcısı Erdoğan Aygenç, İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven, KOSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, emniyet müdür yardımcıları, birim amirleri, şehit aileleri ve gaziler katıldı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Taner Yıldız AK Parti Türkiye Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
title