Haberler

Emniyet Müdürü Sönmez, Karaman Basını ile Vedalaştı

Son çıkan kararname ile genel müdürlük emrine alınan Karaman Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, Karaman basını ile vedalaştı.

Son çıkan kararname ile genel müdürlük emrine alınan Karaman Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, Karaman basını ile vedalaştı.

Makamında basın mensupları ile vedalaşan Sönmez, uzun süre Karaman'da görev yapmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Karamanlılardan haklarını helal etmesini isteyen Sönmez, "150 bine yaklaşan nüfusuyla değişen nüfus yapısıyla ilgili bir hareket bir değişim olmakta. Buna rağmen hiç bir şekilde insanların birbirine olan güven duygusu zarar görmedi ve her geçen gün bir adım öteye gitti. Ailelerin birbirine güvenmeleri, biraz daha hoşgörülü olmalarını biraz daha birbirlerini anlamalarını istiyorum. Ailelerden sabır, hoşgörü, anlayış ve yerinde kalması gereken duyguların orada kalmasını istiyorum. Bu sorunlar çözülürse bu şehirde bir zorluğu görmüyorum. 4 yıl boyunca hizmet etmekten onur duyduğum, birlikte olmaktan mutlu olduğum Karaman ve Karaman insanına bizden yana ufacık bir hakkımız varsa helal olsun. Karamanlıların da bana haklarını helal etmesini istiyorum. Burada, Ankara'da veya yarın nerede olacağımı bilmiyorum. Bir başka yerde görev yapsak dahi bir kardeşlerinin olduğunu, bir ağabeylerinin olduğunu, bir dostlarının olduğunu, dilim döndüğünce, elimden geldiğince kendilerine yol göstereceğimi, gücü yettiğince de çözeceğini bilsinler. Allah milletimize acılar ve sıkıntılar göstermesin" dedi.

Emniyet Müdürü Sönmez, yaptığı konuşmanın ardından kendisiyle vedalaşmaya gelen basın mensuplarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. - KARAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Lütfü Sönmez Karaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title