Haberler

Emniyet Müdürlüğünde Terfi Heyecanı

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Bünyesinde Görev Yapan ve Bir Üst Rütbeye Terfi Eden Emniyet Görevlileri İçin Rütbe Terfi Töreni Düzenlendi.

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan ve bir üst rütbeye terfi eden emniyet görevlileri için rütbe terfi töreni düzenlendi.

Polis evi bahçesinde düzenlenen rütbe terfi töreninde, rütbe alan personel yeni rütbelerine kavuşmanın mutluluğu yaşarken, aileler ise heyecanını yaşadı. Törene; Vali Ramazan Sodan, Jandarma Garnizon Komutanı Albay Ali Osman Salık, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Gündüz, Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, terfi eden polis ve eşleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan rütbe terfi töreninde, protokol üyeleri terfi eden personele eşleriyle birlikte yeni rütbelerini taktı. Terfi töreninde polis memurları kadar ailelerin de heyecanlı oldukları gözlendi.

Törende konuşan Vali Ramazan Sodan, güvenlik güçlerinin önemli ve kutsal bir görev yerine getirdiklerinin altını çizerek, "Asayiş ve emniyet çok önemlidir. Bu görevi yerine getirmek son derece kutsal bir olaydır. Emniyeti ve asayişi sağlamak, halkın huzurunu sağlamak hayati tehlikesi olan bir görevdir. Sessizlerin, mazlumların sesi olmak, haklının desteği olmak toplumun huzuru için son derece önemli görevlerdir. Bu zorluk içersinde görevlerini sürdüren ve bugün terfi eden polis teşkilatı mensuplarını kutluyorum. Terfi edenlere başarılar diliyorum" dedi.

Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam ise, toplum destekli polisliğin önemine dikkat çekerek, toplum destekli polisliğin suç ve suçluyu azalttığına işaret etti. Sağlam, "Birimlerimiz toplum destekli polislik kapsamında yapmış oldukları çalışmalarda, ilimizin suç oranlarında azalma, suçluların yakalanmasında artış kaydetmiştir. 21. yüzyılda çağdaş polislik, yakalanan suçluların oranı ile değil, halkla ilişkilerin niteliği, zenginliği, halka verilen güven, saygı ve suçu önlemede halkın katılımını sağlama oranıyla ölçülmektedir. Ben ve personelim yılmadan ve yorulmadan bu anlayış içersinde çalışmalarımıza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 15 personel terfi etti. Törende, 2. sınıf emniyet müdürü olan İbrahim Şenöz 1. sınıf emniyet müdürlüğüne, 4 sınıf emniyet müdürü olan İzzettin Emre, Erdoğan Taşdemir, Mehmet Gülser 3. sınıf emniyet müdürlüğüne, emniyet amiri olan Yalçın Şensu, Ercan Tarlan 4. sınıf emniyet müdürlüğüne, baş komiser olan Ertaş Tüfekci, Halit Kabakcı, Doğan Doğan, Tayyar Görüş, Mahmut Büyükavcı, Nadir Arıkan, Halil Akyol, Mehmet Akpınar ve Ercan Altınsoy emniyet amirliğine terfi etti.

(AA-OÇ-Y) 03.07.2008 18:39 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title