Haberler

Emniyet'in Sultanları, Lider DSİ'ye Set Vermedi: 3-0

İzmir Yıldız Kızlar Voleybol Ligi B grubunda mücadele eden Ödemiş Emniyetspor, grup lideri DSİ Spor'u 3-0 yenerek grupta dengeleri değiştirdi.
Gaziemir Spor Salonu'nda önceki akşam oynanan karşılaşmada şimdiye dek oynadığı maçlarda...

İzmir Yıldız Kızlar Voleybol Ligi B grubunda mücadele eden Ödemiş Emniyetspor, grup lideri DSİ Spor'u 3-0 yenerek grupta dengeleri değiştirdi.

Gaziemir Spor Salonu'nda önceki akşam oynanan karşılaşmada şimdiye dek oynadığı maçlarda rakiplerine set bile vermeyen DSİ karşısında müthiş bir başlangıca imza atan Emniyet'in kızları ilk seti 25-14 önde bitirdi. İkinci sette de rakibini adeta dağıtan lacivert-beyazlılar, 25-13'lük skorla 2-0 öne geçti.

Son sette toparlanan lider DSİ Spor'un çabası yeterli olmadı, bu sette de rakibine şans tanımayan Emniyetspor, 25-21'lik skorla sahadan 3-0 galip ayrıldı. Şimdiye dek bileği bükülmeyen rakibine şok bir mağlubiyet yaşatan Emniyetspor'lu kızlar galibiyeti coşkuyla kutladı. Grupta ikincilikteki yerini sağlamlaştıran Ödemiş Emniyetspor, çeyrek final grubuna yükselmek için önemli bir adım attı.

Ödemiş Emniyetspor antrenörü Adnan Büyükkırlı, son derece önemli bir galibiyete imza attıklarını belirterek, grupta geriye kalan Bucaspor karşılaşmasını da kazanıp çeyrek final grubunda mücadele etmek istediklerini kaydetti.

KAYMAKAM DÖLEK'TEN SALONLA İLGİLİ İSTEK

İlkkurşun Spor Salonu'nun onarımda olması nedeniyle haftada bir antrenmanla maça çıktıklarını belirten Büyükkırlı, "Ligde Tire'ye 3-1 kaybettiğimiz ilk maç sonrası toparlanma sürecimiz başlamıştı. İlk DSİ maçında da basit hatalarla rakibimize yenilmiştik. Ancak son haftalarda pozitif yönde bir ivme yakaladık. Hak ettiğimiz yere daha yeni yeni geliyoruz. Lider DSİ karşısında pasörümüz Büşra Koçyiğit'in, orta hücum oyuncularımız Büşra Aykut ve Aleyna'nın, köşede de Ceyda ve Ömür'ün etkili performansları, çapraz pasörümüz Tuğba'nın 1 numaradan etkili smaçları ile rakibimizi sürklase ettik.

Takımımızdan dört oyuncunun büyük kulüplerce izlendiğini öğrendik. Antrenman eksikliğine rağmen sergilediğimiz olağanüstü performansla daha iyi yerlere geleceğiz. Başarılı sonuçlara imza atan kızlarımızın Sayın Kaymakamımız Abdullah Dölek'ten bir istekleri var. O da, İlkkurşun Spor Salonu'ndaki onarımın bir an evvel tamamlanması. Salon tamamlanınca hafta bazında antrenman sayımız da artacak. O zaman gözünü Türkiye Şampiyonası'na dikmiş bir Emniyetspor ortaya çıkacak. Tüm Ödemişlileri bu takıma destek vermeye ve sahip çıkmaya davet ediyoruz" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziemir Ödemiş İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title