Haberler

Emekli Subayların "Büyük Taarruz Yürüyüşü"

Türkiye Emekli Subaylar Derneği üyesi 3 emekli subay, Afyon Kocatepe’den başladıkları "Büyük Taarruz Yürüyüşü"nde Turgutlu'ya ulaştı.

Türkiye Emekli Subaylar Derneği üyesi 3 emekli subay, Afyon Kocatepe'den başladıkları "Büyük Taarruz Yürüyüşü"nde Turgutlu'ya ulaştı.

Geçel yıl tek başına ilk yürüyüşü gerçekleştiren emekli Binbaşı Güven Kaya, bu yıl yürüyüşe, emekli subay arkadaşı Şafak Aksoy ve Mecit Uçarkuş ile birlikte Başkumandanlık Meydan Muharebesi'nin yapıldığı Kocatepe'den başladıklarını belirterek 14 günde toplam 440 kilometre yol kat edeceklerini söyledi.

Yürüyüşlerini, Turgutlu'dan Kemalpaşa'ya ardından İzmir'in Belkahve mevkisine geçerek 8 Eylül'de tamamlamayı hedeflediklerini dile getiren Aksoy, "Büyük Taarruz'un geçtiği coğrafyada bu boyutta, bu çapta bir etkinlik yapılmadı. Eğlenceler, şenlikler düzenleniyor, ancak etkinliklerin insanlara zaferin hangi şartlar altında kazanıldığını hatırlatacak şekilde yapılması gerekiyor. Büyük Taarruz, İzmir'de kesin sonuca ulaştı. Biz de ordumuzun İzmir'e ulaştığı süre olan 14 gün boyunca yürüyerek kente ulaşacağız. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulmasını sağlayan bu en önemli olayı, en başından sonuna kadar unutturmamak için yola çıktık" dedi.

Kaya, yürüyüşleri sırasında geçtikleri yerleşim yerlerinde ve yol kenarındaki tesislerde kendilerini konuk edip ikramda bulunan vatandaşlara teşekkür etti. - Manisa

Kaynak: AA / Yerel

Güven Kaya Kocatepe Turgutlu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title