Haberler

Elazığ'da polisliğe ilgi duyan 2 kardeşe sürpriz

Güncelleme:

Elazığ Emniyet Müdürlüğü, polislik mesleğine ilgi duyan 4 ve 7 yaşlarındaki 2 kardeşi zırhlı araçlarla evlerinden alarak Özel Harekat Şube Müdürlüğüne götürdü. Çocuklara polislik mesleği anlatıldı ve hediyeler verildi.

Elazığ'da polisliğe ilgi duyan 2 kardeşe emniyet ekipleri sürpriz yaptı. Evlerinden zırhlı araçlarla alınan 2 kardeşe, Özel Harekat Şube Müdürlüğü gezdirilip polislik mesleği anlatıldı.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, bir vatandaşın 4 ve 7 yaşlarındaki çocuklarının polislik mesleğine ilgi duyduklarını öğrendi. Elazığ Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, çocukların hayallerini gerçekleştirmek için harekete geçti. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri vatandaş ile görüşerek kendisini, 2 çocuğunu ve eşini ekip aracı ile ikametlerinden alarak Özel Harekat Şube Müdürlüğüne götürdü. Çocuklar, şube müdürlüğüne ait zırhlı araçlara bindirildi. Hayalleri gerçeğe dönüşen çocuklara polislik mesleği de anlatılırken, polis ağabeyleri tarafından kendilerine çeşitli hediyeler verildi. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Elazığ Emniyet Müdürlüğü Emniyet Müdürlüğü Elazığ Yerel Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title