Haberler

El Emeği Göz Nuru Eserler Hayran Bıraktı

Edremit Halk Eğitim Merkezi (EHEM)'nin birçok dalda bin bir çeşit el emeği göz nuru ürünün yer aldığı yılsonu sergisi görkemli bir tören ile açıldı.

Edremit Halk Eğitim Merkezi (EHEM)'nin birçok dalda bin bir çeşit el emeği göz nuru ürünün yer aldığı yılsonu sergisi görkemli bir tören ile açıldı. Eserler, protokol ve vatandaşları hayran bırakırken, açılışa ilgi büyük oldu.

Edremit Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün 2012-2013 dönemi yılsonu sergi programı kapsamında planladığı on ikinci sergisini açılış törenine, Edremit Kaymakamı Osman Tunç,

Belediye Başkan Vekili Fatih Çağlar, Kadıköy Belediye Başkanı Hasan Özel, Edremit Belediyesi Başkan Yardımcıları Şaban Çandır, Mehmet Karahan, Belediye Meclisi Üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Atanur Çağlayan, Ticaret Odası Başkanı İsmail Aynur, Balıkesir Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mustafa Canseven, Burhaniye ve Gömeç Halk Eğitimi Merkezi Müdürleri, daire amirleri, okul müdürleri, siyasi parti temsilcileri, Halk Eğitimi Merkezi Aile Birliği Başkanı A.Füsun Güven, oda başkanları, basın mensupları ve kalabalık bir davetli gurubu ve kursiyerler katıldı. Protokol üyeleri tarafından yıl sonu sergisinin açılış kurdelesi kesildi.

EHEM Müdürü İsmail Damar, 8 aylık dönemde 102 dalda 464 kurs ve seminerde 9 bin 520 kursiyerin eğitim gördüğünü açıklanırken, son bir yıllık dönemde ise açılan 500 kurs ve seminerde 10 bin 500 kişiye eğitim hizmetleri verildiğini açıkladı.

Damar, " Öğrenen şehirler kervanında Edremiti en önlere taşımanın gayreti içerisinde

kurslar, kurs dışı faaliyetler ve açık öğretim hizmetleri olmak üzere, 'Hayat Boyu Öğrenme' hizmetlerini ilçemizin her noktasına ulaştırılmaya büyük gayret harcadık. Okullar Hayat Olsun, Öğrencilerimize yönelik yaz etkinlikleri, engelli vatandaşlarımıza yönelik sınavlara hazırlık kursları, okuma-yazma, Kur-an'ı Kerim, enstruman, spor dalları, dil,

el sanatları ve çeşitli mesleki kurslar açıldı. 7'den 70'şe her yaş grubu kurslarımıza yoğun ilgi gösterdi "şeklinde konuştu:

Kursiyerler adına konuşma yapan Yeliz Subaşıoğlu, verilen eğitim hizmetlerinin önemini belirterek kursların açılmasında teşekkür etti. El emeği göz nuru eserler ziyaretçiler tarafından büyük beğeni topladı.

Sergi açılışına katılanlara lokma ikramının yapıldığı törenle açılan serginin 8 Haziran 2013 Cumartesi günü saat 15 00'e kadar ziyarete açık kalacağı öğrenildi.

(BT)

06.06.2013 19: 32: 11

TSI

NNNN - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halk Eğitimi Merkezi Fatih Çağlar Balıkesir Kadıköy Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title