Haberler

Efeler Belediyesi'nden Anneler Günü'ne özel oyun

Güncelleme:

Efeler Belediyesi'nden Anneler Günü'ne özel oyun Efeler Belediyesi ile Efeler Kent Konseyi Kadın Meclisi, Anneler Günü'nde özel bir etkinliğe imza attı.

Efeler Belediyesi'nden Anneler Günü'ne özel oyun

AYDIN - Efeler Belediyesi ile Efeler Kent Konseyi Kadın Meclisi, Anneler Günü'nde özel bir etkinliğe imza attı. Usta oyuncu Oya Başar, "Plastik Aşklar" adlı oyunla Efelerli tiyatroseverlerin karşısına çıktı.

Ali Cüneyd Kılcıoğlu'nun kaleme aldığı, Orçun Ucal'ın yönettiği, usta oyuncular Oya Başar ve Begüm Birgören'in performanslarıyla sahnede devleştiği oyun, 8 Mayıs Pazar akşamı Aydın Kültür Merkezi Hidayet Sayın Salonu'nda Efeler halkının beğenisine sunuldu. Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'ın eşi Güneş Atay ile birlikte izlediği oyunun seyircileri arasında salona adı verilen Aydınlı oyun yazarı Hidayet Sayın da yer aldı. Başta kadınlar olmak üzere çok sayıda Efelerli tiyatroseverin izlediği, salonda boş koltuğun kalmadığı oyun büyük beğeni topladı.

Eğitimli, kültürlü, hayatla eğlenebilen, elit ama bir o kadar da alaturka Alev'le (Oya Başar) çekingen, kendini savunmaktan korkan, geleneklerden bihaber, saf Sezen'in (Begüm Birgören) yüzleşmelerini, gelgitlerini, hayatla, kendileriyle ve ortak aşklarıyla olan hesaplaşmalarını konu edinen "Plastik Aşklar" Efelerli tiyatroseverlere kahkaha dolu bir akşam yaşattı. İzleyiciler, Oya Başar ve Begüm Birgören'i alkış yağmuruna tuttu.

Oyunun sonunda Başkan Atay, Başar ve Birgören'e çiçek takdim etti. Anneler Günü'nü kutlayarak konuşmasına başlayan Başkan Atay, "Annelerin ve anne adaylarının gününü kutluyorum. Bizleri hayata hazırlayan, büyüten, yediren, içiren, yürüten, okumamızı sağlayan, hayata bağlayan annelerin bu özel gününde Türkiye'nin en iyi sanatçılarını izleme zevkine eriştik. Kendilerine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Anneler Günü Kent Konseyi Efeler Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title