Haberler

Edremit'te 60 Kursiyer Kosgeb Katılım Belgesi Aldı

Edremit Ticaret Odası (ETO) ile KOSGEB arasında, işsizliğin azaltılması amacıyla, ‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Programı’ tamamlandı.

Edremit Ticaret Odası (ETO) ile KOSGEB arasında, işsizliğin azaltılması amacıyla, 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Programı' tamamlandı.

ETO ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) arasında istihdamın korunması, geliştirilmesi ve arttırılması ile işsizliği azaltılmasına yardımcı olmak amacıyla, ilçede ikamet eden ve kendi işini kurmak isteyen girişimcilere yönelik, 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Programı' ETO Meclis Salonu'nda düzenlendi.

Bugemi Ltd.Şti Yetkilisi Murat Taşkın tarafından verilen 20 günlük eğitime katılarak başarı gösteren 60 kursiyer katılımcıya, belgeleri ETO Başkanı İsmail Aynur tarafından hayırlı olması dileğiyle verildi. ETO Başkanı Aynur, ekonomin genç girişimcilere ihtiyacı olduğunu bildirdi.

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi, girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak ve girişimcileri iş planı kavramı ile tanıştırarak başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak amacı ile veriliyor. Eğitim sonunda girişimci adaylarının kendi iş fikirlerine yönelik iş planlarını hazırlayabilecek bilgi ve deneyimi kazanmaları hedefleniyor. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Aynur Edremit Kosgeb Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title