Haberler

Edirne Ülkü Ocakları Yeni Başkanı Albayrak Oldu

Edirne Ülkü Ocakları Başkanlığı’nda devir teslim töreni düzenlendi.

Edirne Ülkü Ocakları Başkanlığı'nda devir teslim töreni düzenlendi. Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz'unda katıldığı devir teslim töreninde 1 buçuk yıldır görevini sürdüren Tahsin Aktaş, bayrağı Taner Albayrak'a devretti.

Albayrak, devir teslim töreninde yaptığı konuşmasında bunun bir bayrak yarışı olduğunu belirterek, "Cenab-ı Allah'ın izni ile mukaddes davamızı daha yükseklere taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Sayın Genel Başkanımız Olcay Kılavuz'un takdiri ile göreve başlamaktan büyük memnuniyet duydum. Serhat şehri Edirne'mizde Edirne Ülkü Ocakları olarak eğitim, kültür ve sosyal faaliyetlerle toplumun, bilinçlenmesini, gençlerimizin eğitim durumlarının en üst seviyeye çıkarılmasını, insani değerli korumak için yardımlaşmayı ön planda tutan bir anlayışla Edirne'mize hizmet etmek için kolları sıvayacağız. Edirne ülkü Ocakları adına siz değerli Edirne halkına saygılar sunuyorum" dedi. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tahsin Aktaş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title