Haberler

Dyned'de Başarılı Olan 10 Öğrenciye Tablet

Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca, İngilizce Dil Eğitim Sistemi DynEd’te başarılı olan 10 öğrenciye tablet hediye etti.

Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca, İngilizce Dil Eğitim Sistemi DynEd'te başarılı olan 10 öğrenciye tablet hediye etti.

Tarsus Kaymakamlığı toplantı salonunda düzenlenen törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, öğrencilerin yabancı dil öğreniminin teşvik edilmesi ve DynEd İngilizce Dil Eğitimi Sistemi kullanma oranlarının arttırılması ve devamlığını sağlamaları, emsallerine göre daha çok çalışma ve başarı gösteren öğrencileri ile öğretmenleri ödüllendirdiklerini söyledi.

Eğitime özel bir önem verdiklerini belirten Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca ise geleceğin şekillenmesinde en büyük faktörün eğitim olduğunu söyledi. Atmaca, "Biz Tarsus'umuzun hayatın her alanında en büyük başarıyı elde etmesi için yoğun bir gayret gösteriyoruz. Özellikle eğitime büyük önem veriyoruz. Geleceğimizin güvencesi olan öğrencilerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlanmaları konusunda Milli Eğitim Müdürlüğümüz, okul müdürlerimiz, öğretmenlerimiz, veliler ve öğrencilerle sıkı bir işbirliği içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Kaymakam Atmaca, "DynEd İngilizce Dil Eğitim Sistemi Uygulama Programı' sayesinde öğrencilerin yabancı dili daha kolay öğrendiklerini sözlerine ekledi.

DynEd kullanımı sırasında başarı gösteren 10 öğrenciye tablet, okul yöneticilerine ise plaket verildi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bekir Atmaca Sefa Demir Tarsus Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title