Haberler

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran Açıklaması

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, 19-22 Ocak tarihleri arasında Uşak ilinde düzenlenecek olan Büyükler Türkiye Karate Şampiyonasında sporculardan daha büyük başarılar beklediğini kaydetti.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, 19-22 Ocak tarihleri arasında Uşak ilinde düzenlenecek olan Büyükler Türkiye Karate Şampiyonasında sporculardan daha büyük başarılar beklediğini kaydetti.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karate Kafilesi Uşak'ta yapılacak olan Büyükler Türkiye Şampiyonasında dereceye girmek için mücadele edecek. İl Karate Kafilesi 19-22 Ocak tarihleri arasında Uşak'ta düzenlenecek Büyükler Türkiye Karate Şampiyonasına 9 sporcu ile katılacak. Karate Federasyonu İl temsilcisi Mehmet Albayrak ile Karate kafilesinde Elif Ay, Ece Deniz Köroğlu, Hüseyin Çakır, Muhammet Ziya İlhan, Fatma Kılıç, Hilal Er, Merve Çavdaro, Emrah Yılmaz ve Muhammet Emin Gönül yer alıyor.

İl Karate Kafilesine başarılar dileyen ve Düzce'ye daha büyük başarılarla dönmelerini istediğini belirten Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, " Karatecilerimizin göstermiş oldukları başarılar küçümsenecek gibi değil. Geçtiğimiz sene Türkiye 2.'liğimiz var. Bu sene daha büyük başarıların gelmesini bekliyoruz. Karatecilerimizden önce yurt içinde sonra da uluslararası müsabakalarda da başarı bekliyoruz. Artık Düzce bir spor şehri yolunda büyük adımlar atacak ve spor müsabakalarının hepsinde birincilikleri kazanmak istiyoruz. Bu konuda Karate İl temsilcimiz Mehmet Albayrak ve sporcularımıza başarılar diliyorum" diye konuştu. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Şiran Düzce Uşak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title