Haberler

Düzce Genç Müsiad Ödüle Doymuyor

Düzce Genç Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Rize'de yapılan Genç MÜSİAD 28.Genel Değerlendirme toplantısında en başarılı 4 ilden birisi olarak ödül aldı.

Düzce Genç Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Rize'de yapılan Genç MÜSİAD 28. Genel Değerlendirme toplantısında en başarılı 4 ilden birisi olarak ödül aldı.

Düzce Genç MÜSİAD ödüle doymuyor. Kurulduğundan bu yana birçok alanda önemli çalışmalara imza atan Genç MÜSİAD bu kez Rize'de gerçekleştirilen Genç MÜSİAD 28. Genel Değerlendirme toplantısında en başarılı 4 ilden birisi olarak ödül aldı.

Düzce Genç MÜSİAD Başkanı Serkan Verep, "Genç MÜSİAD Düzce Şubemiz Genel Merkez tarafından örnek gösterilen bir şubedir. Bu duruma gelmemizde sebep olan herkese şükranlarımı sunuyorum. Amacımız Düzce ve Ülke Gençliğine biraz olsun hizmet edebilmek" dedi.

Serkan Verep ödülünü MÜSİAD Gençlik Kurulu Başkanı Faruk Akbal'ın elinden aldı. Düzce ile birlikte Konya, Gaziantep ve Rize'de ödül aldı.

(AY)

29.05.2013 14: 27: 37

TSI

NNNN - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title