Haberler

Düzce'den Siirt'teki Öğrencilere Yardım Eli

Düzce Üniversitesi Medya Topluluğu tarafından ülkenin farklı bölgelerinde okuyan öğrencilere yönelik giysi ve kırtasiye yardımının bu yılki adresi Siirt oldu.

Düzce Üniversitesi Medya Topluluğu tarafından ülkenin farklı bölgelerinde okuyan öğrencilere yönelik giysi ve kırtasiye yardımının bu yılki adresi Siirt oldu.

Siirt'in Şirvan ilçesi Yamaçlı köyünde bulunan bir ilkokulun öğrencileri için toplanan yardım malzemeleri, okulun bulunduğu köydeki adrese gönderildi. Düzce üniversitesi medya topluluğuna üye olan öğrenciler, yaptıkları açıklamada, her sene farklı bir okul için yaptıkları yardım çalışmasında, bu yıl geçmiş yıllara oranla daha çok malzeme desteği aldıklarını ifade ettiler.

Kampanyayı yürüten öğrenciler, bu çalışmalarda kendilerine destek olan hocaları Yardımcı Doçent Doktor Arif Güngör, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, İGM üyesi Ayfer Yılmaz ve Turizm Tanıtma Derneği Başkanı Ömer Özcan'ın şahsında, tüm yardımsever öğrenci arkadaşlarına ve duyarlı Akçakocalılara teşekkür mesajlarını ilettiler. Yardım kampanyasının koordinatörü olan medya topluluğu üyesi Gökhan Baybuğa ise, yaptığı açıklamada, bu yıl 6.'sını gerçekleştirdikleri yardım kampanyasından temin edilen tedarik malzemelerini kargo vasıtasıyla Siirt'e gönderdiklerini söylerken, Düzce Üniversitesi Medya Topluluğu olarak benzer çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini de sözlerine ekledi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Düzce Üniversitesi Yamaçlı Şirvan Siirt Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title