Haberler

Düzce'de Okullar Arası Kros Müsabakaları Gerçekleştirildi

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2011-2012 Okul Sporları müsabakaları çerçevesinde krosta dereceye giren okullar ve öğrenciler belli oldu.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2011-2012 Okul Sporları müsabakaları çerçevesinde krosta dereceye giren okullar ve öğrenciler belli oldu.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okullar arası kros müsabakaları sonuçlandı. Küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerindeki kros mücadelelerinde öğrenciler hem kendileri hem de okulları için yarıştı. Şıralık Spor tesislerinde gerçekleştirilen Okullar arası Kros müsabakaları küçük kızlarda TOKİ Mehmet Akif Ersoy İ.O birinci olurken, Eski Mengencik İ.O ikinci Gümüşova 75. Yıl İ.O, üçüncü oldu. Küçük erkeklerde ise Hikmet Akın İ.O birinci olurken Cumayeri Kanuni İ.O ikinci oldu.

Yıldız Kızlarda Cumayeri YİBO birinci, Nejdet Bıçakçıoğlu İ.O ikinci, Gümüşova 75. Yıl İ.O üçüncü oldu. Yıldız erkeklerde ise Gölyaka Atatürk İ.O birinci, Eski Mengencik İ.O ikinci ve Gümüşova 75. Yıl İ.O üçüncü oldu.

Genç kızlarda Cumayeri ÇPL birinci, Kız Meslek Lisesi ikinci ve Gümüşova Lisesi üçüncü oldu. Genç erkeklerde ise Cumayeri ÇPL birinci, Gümüşova Lisesi de ikinci oldu.

Okullararası Kros müsabakalarında ferdi sonuçlar ise şu şekilde oluştu;

Küçük kızlarda birinci Ebru Yılmaz İbrahim Hoşver İ.O, ikinci Merve Aydın TOKİ Mehmet Akif Ersoy İ.O ve üçüncü Emzadiye Nur Altıntepe TOKİ Mehmet Akif Ersoy İ.O olarak sonuçlandı. Küçük erkeklerde ise Namık Kemal İ.O Berkay Nuri Koç birinci olurken Hikmet Akın İ.O'dan Emrah Demir ikinci Enes Çevik üçüncü oldu.

Yıldız kızlarda Hamidiye İ.O'dan Yağmur Kurt birinci, İbrahim Hoşver İ.O'dan Merve Demir ikinci ve TOKİ Mehmert Akif İ.O'dan Nagihan Kızılova üçüncü oldu. Yıldız erkeklerde Gümüşova 75. Yıl İ.O'dan Muhammet Ekrem Çakır birinci, Gölyaka Atatürk İ.O'dan Lokman Ataban ikinci Göksel Ataban üçüncü oldu.

Genç kızlarda Gümüşova Lisesinden Fatmanur Aydın birinci, Cumayeri ÇPL'den Merve Korkmaz ve Yeşim Sebetçi iki ve üçüncü sıraları aldı. Genç erkeklerde ise Cumayeri ÇPL'den Hasan Keskin birinci, Yığılca ÇPL'den Şaban Kara ikinci ve Fatih EML'den Muhammet Emin Çalışkan üçüncü oldu. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akif Ersoy Cumayeri Gümüşova Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title