Haberler

Düzce'de Hafızlık Okulunda 71 Hafız Adayı Çalışmalarını Sürdürüyor

Güncelleme:

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde bulunan hafızlık okulunda 71 hafız adayı çalışmalarını sürdürüyor. Kaynaşlı Hafızlık Okulu'nda öğrencilerin eğitim alma çalışmaları devam ediyor. 71 hafız adayının bulunduğu yatılı kuran kursunda öğrenciler, Kur'an-ı Kerim'i ezberleme çalışmalarını sürdürüyor. Dönem sonuna kadar hafız adaylarının büyük bir bölümünün icazet alacağı öğrenilirken, icazet töreninin ise mayıs ayında yapılması planlanıyor.

DÜZCE(İHA) – Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde bulunan hafızlık okulunda 71 hafız adayı çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynaşlı ilçesinde bulunan ve diyanete bağlı çalışmalarını sürdüren Kaynaşlı Hafızlık Okulu'nda öğrencilerin eğitim alma çalışmaları devam ediyor. Kaynaşlı Kaymakamı Ali Açıkgöz, okulu ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. 71 hafız adayının bulunduğu yatılı kuran kursunda öğrenciler, Kur'an-ı Kerim'i ezberleme çalışmalarını sürdürüyor. Dönem sonuna kadar hafız adaylarının büyük bir bölümünün icazet alacağı öğrenilirken, icazet töreninin ise mayıs ayında yapılması planlanıyor. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kaynaşlı Düzce Kültür Eğitim Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title