Haberler

Dursunbey Ziraat Odası Genel Kurulu Yapıldı

Balıkesir’in Dursunbey İlçesi’nde yapılan Ziraat Odası genel kurulunda seçime tek liste ile giren mevcut Başkan Hüseyin Bulut yeniden seçilerek güven tazeledi.

Balıkesir'in Dursunbey İlçesi'nde yapılan Ziraat Odası genel kurulunda seçime tek liste ile giren mevcut Başkan Hüseyin Bulut yeniden seçilerek güven tazeledi.

2011 yılında Milletvekili adayı olan ve görevinden istifa eden Özcan Savur'un yerine seçilen Hüseyin Bulut Dursunbey Ziraat Odası Başkanlığında güven tazeledi. Dursunbey Öğretmen evi toplantı salonunda yapılan Ziraat Odası'nın olağan genel kuruluna Dursunbey Belediye Başkan vekili Mustafa Söbüoğlu, Balıkesir İlçe Tarım Gıda ve hayvancılık İl Müdür vekili Sedat Ağan, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Feridun Emektar, SGK İlçe Müdürü Şeref Karaca, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ahmet Savran, Esnaf Odası Başkanı Oğuz Çakırcalı AK Parti İlçe Başkan vekili Ali Bozkurt ile çok sayıda delege ve mahalle muhtarları katıldı. Kongrenin açılış konuşmasını yapan mevcut Başkan Hüseyin Bulut, görev süreleri boyunca çiftçiler için çeşitli projeler geliştirdiklerini yeni dönemde de bir çok proje üzerinde durduklarını belirtti. 2015-2018 yılları arasında mevcut hizmet binasının eski ve küçük olmasından dolayı oda olarak yeni bir arsa alacaklarını belirten Bulut, bu arsayı kısa vadede depo uzun vadede ise hizmet binası olarak kullanmayı hedeflediklerini ifade etti.

Konuşmaların ardından divan seçimi yapıldı. Divan Başkanlığını Mehmet Yarma'nın yaptığı kongrede gündem maddeleri sırası ile gerçekleştirildi. Gündem maddelerinin oy birliği ile kabul edildiği kongrede daha sonra seçime geçildi. Seçimlerde Hüseyin Bulut tek liste ile girerken, Hüseyin Bulut bu görevi 4 yıl daha sürdürecek. Seçim sonrası yeni yönetim Hüseyin Bulut(Başkan), Mustafa Akman, Osman Kaya, Hasan İnan, Mustafa Berber, Hamit Tosun Ali Öztürk, Nizamettin Kurt, İsmail Gündoğan, Alaattin Keskin, Hüseyin Karaca, Hüseyin Bodur, Ali Osman Kahraman, Selahattin yıldırım, Mustafa Ataş, Ramazan Karabey, Hasan Hüseyin Ağaç, Ali Seçal, İsa Şeker, Halil İbrahim Aslan, Cemil Çiçek'ten oluştu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Karaca Hüseyin Bulut Balıkesir Dursunbey Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title