Haberler

Durak'ın Yeğeninden Arıkan'a Destek

Çukurova Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldıray Arıkan’a bağımsız adaylıktan çekilen Aytaç Durak’ın yeğeni, Veli Can Durak’ın oğlu Mustafa Durak’tan destek geldi.

Çukurova Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldıray Arıkan'a bağımsız adaylıktan çekilen Aytaç Durak'ın yeğeni, Veli Can Durak'ın oğlu Mustafa Durak'tan destek geldi. Mustafa Durak, 'Başkan Yıldıray Arıkan'a Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı hayırlı olsun' dedi.

Adana bağımsız belediye başkan adaylığından çekilen Aytaç Durak'ın yeğeni, Veli Can Durak'ın oğlu Mustafa Durak ekibiyle birlikte Başkan Yıldıray Arıkan'a destek verdiğini açıkladı.

Seçim bürosunda yapılan toplantının ardından bir açıklama yapan Başkan Yıldıray Arıkan Türkiye'nin CHP'ye Adana'nın da Arıkan'a ihtiyacı olduğunu söyledi. Başkan Arıkan, "Ulu çınar her geçen gün biraz daha filizlenerek büyüyor. Çıktığımız bu zafer yolunda bize inananlarda aramıza katılarak bizlere büyük destek veriyor. Bugün Durak Ailesi'nden Mustafa Durak da aramıza katılarak destek verdiğini açıkladı. Bu desteğin önümüzdeki günlerde artarak çoğalacağına inanıyorum" dedi.

Son günlerde yaşanan siyasi oyunlardan dolayı Aytaç Durak'a verdikleri desteği çektiklerini belirten Durak, "Kadrolarımla birlikte Başkan Yıldıray Arıkan'a destek verdiğimi açıklıyorum. Çukurova belediye başkanlığı seçimlerinde başkanım sayın Arıkan'a destek vermiştim. Son günlerde yaşanan siyasi oyunlardan sonra Başkan Arıkan'a destek olma kararı aldım. 30 Mart seçimlerini kazanmak için özellikle Karaisalı bölgesinde yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Başkan Arıkan'ın Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı da Adana'ya hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yıldıray Arıkan Mustafa Durak Çukurova Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

selami sahinkawaenpayal@hotmail.com:

olmasi gerekeniu yapmislar baska aday yokki adanayi anlayacak basarilar arikan adana seninle

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title