Haberler

Dünya Çevre Gününe Anlamlı Kutlama

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Dünya Çevre Günü kapsamında Seka Park Uçurtma tepesinin bulunduğu alanda etkinlik gerçekleştirdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Dünya Çevre Günü kapsamında Seka Park Uçurtma tepesinin bulunduğu alanda etkinlik gerçekleştirdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dünya Çevre gününü Seka Park'ta gerçekleştirdiği program ile kutladı. Saat Kulesinde başlayıp Seka Park Uçurtma Tepesinde gerçekleşen etkinliğe Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, İl Çevre Müdürü Mehmet Ersan Aytaç, Vali Yardımcısı Osman Sarı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Necmi Kahraman katıldı.

Seka Park'ta gerçekleştirilen çevre etkinliğinde konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Çevre konusunda annelere babalara iş düşüyor. Çocuklarımıza da örnek olmalı ve öğretmeliyiz. Çevre demek sağlık demektir. Çevremiz temiz olursa sağlıklı bir toplum oluruz. Aslan yattığı yerden belli olur. Kocaeli halkı olarak hepimiz çevreciyiz ve çevremizi seviyoruz. Yapılan çalışmalarda katkıları olan tüm herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Programda ayrıca atık pil toplama ve geri dönüşüm için uygulanan proje kapsamında en fazla pil toplayan okullara ödüller verildi. Program kapsamında 9 okul ödül aldı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Radiye Sezer Katırcıoğlu İbrahim Karaosmanoğlu İlyas Şeker Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title