Haberler

Dumansız Yaşam İçin El Ele

Düzce Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Onur Kurulu öğretmen ve öğrencileri tarafından, Düzce Üniversitesi Göğüs Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanlığı ve İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ortaklığı ile hazırlanan "Dumansız Yaşam İçin El Ele Projesi"...

Düzce Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Onur Kurulu öğretmen ve öğrencileri tarafından, Düzce Üniversitesi Göğüs Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanlığı ve İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ortaklığı ile hazırlanan "Dumansız Yaşam İçin El Ele Projesi" tanıtım semineri yapıldı. Toplantıya öğretmen, öğrenciler ve okul personeli katıldı.

Açılış konuşmasını ve proje tanıtımını Onur Kurulu Başkanı elektrik bölümü öğretmeni Mehmet Demirhan, Onur kurulu ikinci başkanı ATL öğrencisi Uluscan Genç ve kızlar temsilcisi EML Öğrencisi Betül Doğan yaptı.

Konuşmacı olarak Düzce Üniversitesinden Göğüs hastalıkları ana bilim dalı başkanı Prof. Dr. Ali Nihat Annakkaya, Yrd. Doç. Dr. Leyla Yılmaz Aydın,

Yrd. Doç. Dr. Ege Güleç Balbay, Sosyal Hizmet Uzmanı Gülşen Aytar, İl Halk Sağlığı Müdürlüğünden Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Dr. Mahir Arslan, Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Şube Müdürü Dr. Ümit Akın katıldı.

Proje Düzce Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi genelinde sigara bağımlılığı olan öğrencilerin tespit edilip bunlar içinden bağımlılıktan kurtulmak isteyen öğrencilerin belirlenmesi ve bu öğrencilerin tedavi sürecinin Düzce Üniversitesi ve Sağlık Müdürlüğü bünyesinde belli programlar çerçevesinde yürütülmesi çalışmalarını kapsamaktadır. Ayrıca sigarayı bırakmak isteyen öğretmenler de istemeleri halinde Düzce Üniversitesi bünyesinde proje kapsamında gerekli terapi sürecine dahil edileceklerdir.

(AY)

07.05.2013 10: 10: 55

TSI

NNNN - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Düzce Üniversitesi Mehmet Demirhan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title